0

evet bu bana çok oluyor. bir arkadaşım uzun uzun birşeyler anlatıyor . konu uzadıkça benim algıları düşüyor ve anlayamaz oluyorum onun sesini duymuyorum sanki sadece görüntüsü var. beynimin durduğunu falan hissediyorum. veya kitap okuduğum zama uzun zaman geçtiyse kafam dolmaya başlıyor anlayamıyorum ve okumaya ara veriyorum. gün içinde bazen beynimin durduğu zamanlar oluyor çok yüklediğim zaman bilgisayar başında vakit geçirip sürekli birşeyler seyrettiğim zaman da algılanan düşüyor anlamaz gibi bakınıyorum etrafıma. bu bana da çok oluyor açıkcası. algılarımın düştüğü zamanlar oluyor.

0

evet genelde yaşadığım b bir olay ortada birsey yokken aklımın durması . ama bence kafa doluluguyla alakali bir durum o an aklımızda birsey yok ama kimbilir ne derdimiz var da kafa nereye gidiyor beyin artık neye odaklanacagini şaşırıyor haliyle. birsey yapacakken yada bir cümleye başlayınca boş boş duruyorum aklıma birseyde gelmiyor beynim yandı derler ya öyle bir durum yaşıyorum . acayip bir durum valla .

2

evet benim de bazen ortada hiçbir şey yokken aklımın tamamen durduğu zamanlar oluyor. ne yapacağım bir türlü kestiremiyorum ne yapacağımı unutuyorum ne söyleyeceğimi unutuyorum. galiba genellikle farkında olmadan kafamızın çok dolu olduğu zamanlarda bu sorunu yaşıyoruz. mesela yerimden bir şey yapmak için kalkıyorum kalktıktan sonra ben niye kalktım diye düşünüyorum. niye da bir şey söylemek için lafa başlıyorum ama ne söyleyeceğim unutup devamını getiremediğim zamanlar oluyor. birçok insan da yaşanan bir problem bence bu. hayat telaşından kafalarımız bazen çok dolu olabiliyor ve saçma sapan afallayabiliyoruz. ama genelde ben de kısa bir süre içerisinde bu durum geçiyor ve ne yapacağımı hatırlıyorum kafam tekrar yerine geliyor yani.

1

hic bir sey yokken aklim benim durmaz.
benim aklim genelde;benim planimin disina ciktigimda durur.:)
gercekten bazi konularda ne yapacagimi nasil davranacagimi bilmiyorum.

1

evet gerçekten de bazen oluyor bana hatta bazen demeyeyim çoğu zaman öyleyim nedenini tam anlamış değilim. herhalde uykusuzluktan dolayı da olabilir. yani bilmiyorum genellikle bence stres, üzüntüden dolayı kaynaklanıyor olabilir. çünkü ben kendimi çok strese sokayım üzen bir insanım çok takıntılıyım çünkü elimde olan bir şey değil kafam öyle allak bullak oluyor.