1

otobüste giderken yanımdan yazıdığım yada okuduğum mesajların okunması kadar tiksinç bir şey yoktur

0

en fazla rahatsız olduğum şey olarak ayak parmağımda tırnak batması var bunun geçmesini bekliyorum inşallah zamanla geçer.

0

insanların çok boş konuşması ve sadece dünyada tekmiş gibi davranmaları rahatsız ediyor beni insanlar bu hayatta tek olmadıklarını unutmuyarak hareket etmeli ve kişilere karşı saygılı olmalıdır.

0

en çok nefret ettiğim şey bazı insanların kendilerini tüm insanlardan çok çok üstün görmesi.

0

benim en fazla rahatsız olduğum konu birinin benim arkamdan konuşması arkamdan iş çevirmesi en çok rahatsız olduğum konu.

0

bibir kişiye bişey anlattıgımda başkasında o lafı duymam çok gıcık alırım ondan yada bir kişiye dert anlattıgında o derdin o kişiye dalga olması çok rahatsız edici yada yüzüne konuşamayıp arkandan atıp tutanlara yada bir kız görüp 360 derece degişen bir arkadaş yada çıkar için en masum kişiyi bile üzen kişiler yada yapılan yersiz torpiller ve hakkı olan kişilerin elinden alınması birde sürekli kendine temiz erkek arıyan kızlar

0

sabredemedigim iki konu var . birincisi beklemeyi ve bekletmeyi hiç sevmem bugüne kadar kimseyi bekletmedim dediğim saatte olmam gereken yerde oldum yada hazır olmam gerekiyor ise hazır oldum karşındaki insandan da aynı hareketi bekliyorum ve yapılmadığında deli oluyorum. ikincisi herşeyi çok biliyor gibi akıl verilmesi misal bir kızım var bir yaşında şimdi oğlum oldu yok öyle yap böyle yapma diyorlar kardeşim ben zaten bir tane büyüttüm sanki bu çocuk böyle çıkmıyor ama asla anlamazlar sürekli aynı laflar sıkıyor ve cevap verip laf sokmadan duramıyorum sonra alınıyorlar .

0

insanların hayatım hakkında yorum yapmaları beni çok rahatsız ediyor sanki berşeyi biliyorlarmış gibi kendilerinde bu hakkı görmelerini sevmiyorum