0

kışın muhakkak yapıyorlardır ama tabiki yazın ve bahar aylarında olduğu kadat değildir sonuçta herkes kışa girmeden ve kıştan çikarken temizlik yapar

1

bizim kültürümüzde bahar temizliği yapılıyor yaza girmeden kışı pisliği gitsin diye, yaz biterken de kış temizliği yapılıyor, havalar iyiyken son bir kez temizleyelim diye. bayram temizliği vs. derken hiç bitmiyor maşallah. kışında ani gelişen olaylarda hayat kurtarıcı oluyor halı yıkamacılar. koltukları evde yıkama özelliği de olduğundan mevsimsel bir düşüş olsa da işleri tamamen kesilmiyordur muhtemelen.

ben yabancı bir facebook sayfasında türklerin fabrikasyon halı yıkama sisteminin altına yabancıların yazdığı yorumları okumuştum. yapılan temizliği övüp, keşke bizde de olsa diyorlardı. gerçekten temizlik anlayışımız çok farklı. bu yüzden yaz kış demez yıkatır bizim milletimiz halıları.

0

evet halı yıkamacılar yazın iş yaptığı kadar olmasa da kışında iş yaparlar. bende daha önce halı yıkamada çalıştım ve kışında iş oluyordu. sonuçta insanlar kışında temiz halılarda oturmak ve yaşamak istiyor. yazın olduğu gibi kendileri yıkayamadıkları için halı yıkamalara halılarını veriyorlar.

0

yazin oldugu kadar olmasa da yapiyorkar tabii ki

0

evet yapıyorlar ama yazın oldugu kadar deil