0

beşiktaş ile trabzonspor arasında oynanan maçın bundan önceki cevabında berabere biteceğini düşünüyorum demiştim. ve maç berabere bitti ancak baktığımız zaman ilk yarı tek kale bir top oynayan trabzonspor ikinci yarı golü bulmasına rağmen 2-0 yaptı skoru ancak bu skor üstünlüğünü koruyamadı. ve beşiktaş 2. yarı tek kale bir futbol ortaya koyarak maçtan 22 lik beraberlikle ayrıldı. bana göre maç kesinlikle beraberlikte iki takımda çok güzel bir futbol ortaya koydu ancak maçın hakkı beraberlikte ve maç beraberlikle sonuçlanmıştır.

0

beşiktaş ile trabzonspor arasında oynanan maç bence kesinlikle berabere bitecekti diye düşünüyorum. çünkü iki takımda son maçlarda kendisini bayağı bir toparladı özellikle trabzonspor fenerbahçe maçından sonra kendisine geldi diyebilirim.beşiktaş ise kendisine sarpsborg maçından sonra geldi ve gitti. şu an ikisi de aynı puan da bulunmaktadır.ba na göre trabzonspor istanbul'a beraberlik için gelip istediğini alıp dönecektir.

0

bana göre bu maç berabere btecektir.iki ekipde son maçlarda galibiyet alarak yükselişe geçtiözellikle trabzonspor fgnerbahçeyi yendikten sonra bir kaç maç üstr üste galibiyet elde etti.beşiktaş son olarak uefa avrupa liginde malmö takımına 1-0 yenilerek elendi benim düşüncem bu maç 1-1 skorla berabere bitecektir.

0

bir beşiktaşlı olarak kalbim beşiktaş'tan yana tabiki .