0

paranın olması için hayale gerek yok . gerekli yaşam tarzına ayak uydurduğun sürece herşey gelir zaten.

0

baya para lazim acikcasi. yani bir is kurmak bile o kadar az parayla kurulmuyor maleswf. hic yoktan bir ofis acildiginda bile butun masraflarin en az 6-7 bin tl civari. ki bunu bir cafe actigini dusun, bir giim magazasi actigini dusun, bir sanayi kurdugunu dusun. bunlar fazlasiyla para para gerektiren durumlar. ev aldigini dusun o da en az 150 bin tl civarinda. yani kim ne hayalini gerceklestirecekse buyuk paralar gerekli.

0

mutlu olmak için ilk olarak pozitif bi kafaya ve canını sıkmayacak insanlara ihtiyacın var. ayrıca nasıl muamele görmek istiyorsan insanlara öyle davranmalısın. ancak böyle mutlu olursun.

0

bizimde 30 bin küsür ihtiyacımız var ölmeden bir şeyler yapsak iyi olacak türkiyemde hayat çok zor

0

milyon dolarlar lazım cünkü hayalim 1 tane degil ki :)

0

hayalim 1milyon dolarımın olması istediğim hayatı yaşabilmek için yeterli olucağını düşünüyorum :) inşallah bir gün herkes istediği hayalini yaşayabilir.

0

benim hayalim yurt dışına gitmek olduğu için şimdilik 50.000 tl yeter gibi görünüyor. sadece gitmek değil yurt dışında yaşamak istiyorum. orada iyi bir iş bulup yaşamak istiyorum. bunu parayla alabileceğimi düşünmüyorum. ama yinede gitmek için bir 50.000 tl olsa çok güzel olurdu.

0

hayallerimi gerçekleştirmek için küçük çapta 5bin yeter fakat büyük çapta 2 milyon tl benim olursa dünyadaki en mutlu kişi ben olurum.

1

hayallerimi gerçekleştirmek için çok paraya ihtiyacım var. ;)

0

hayaller için paraya gerek yoktur. inanç ve yeteneğe ihtiyaç vardır. bugün koç'a veya sabancı'ya da gitseniz, onlar da sermaye yetersizliğinden dert yanar. önemli olan içinde bulunduğunuz şartlara rağmen neleri başardığınızdır. facebook bugün para basıyor. oysa ki facebook bir araba garajında kuruldu.

0

yani hayal'im falan gerçekleştirmesini istemiyorum artık bu saatten sonra ama tabii param olsaydı gerçekleşmesini isterdim. hani bir evim olsun başka bir şey istemezdim ama şu an 10 milyarım olsa da borçlarımı ödeye bilsem ve insanın mutluluğu bile paraya bağlı nasıl bir ülkede yaşıyoruz anlamış değilim. keşke her şey çok farklı olsaydı her şey para olmasaydı o zaman her şey çok güzel olurdu, her şeyimiz paraya bağlı artık.

0

hayallerimi gerçekleştirmek için çok büyük bir miktar paraya ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum.ancak hayallerimi gerçekleştirmek için elde edeceğim parayı kolay kolay kazanacağını da düşünmüyorum.çünkü cidden asgari ücretle çalışan biri olduğum için birikim yapamıyorum. bu yüzden hayallerimi çok uzun süreli tutuyorum.

1

çok büyük hayallerim kalmadı artık. ayda üç bin lira gibi sürekli bir gelir beni rahat ettirir fazlasında gözüm yok. ne kadar çok hayal o kadar çok hayal kırıklığı. o yüzden bir kerelik çok paradansa az ama sürekli bir para iyi olur. mermeri delen suyun çokluğu değil sürekliliğidir.

0

valla hayalim için değil ama borçlarım için bir 50 bine ihtiyacım var tek hayalim borcumu bitirmek bide evlatlarimin sağlıklı olması onun dışında hiçbir şey istemiyorum allah biliyor .