1

evlenmeden önce hayal kurmayan var mıdır ki? :) evlilikten önce kurduğum hayalleri eşim fazlasıyla yaşattı, fazlasıyla mutluyum çok şükür. ama dış etkenler bu mutluluğa gölge düşürebiliyor tabii. önemli olan onları bır kenara bırakıp evine odaklanmak..

1

evlenmeden önce gelingelinlik giymenin damat ise damatlik giymenin hayalini kurmustur iste birde evlenince damat cok para gitcek parayi daha mantikli nasil kullanırim bence onlarin hayalini kurmustur

1

şuan evliyim zaten ve çok güzel hayallerim vardı çok şükürki hayalleri min bir çoğu gerçekleşti

1

yaw heheh alper. bak bu söylediklerini unutma kardeşim evlenince seni gorcez kadın olmama rağmen söylüyorum kadın dirdiri çoktur sen hele onu bir sinir et bak senin burnundan nasıl getiriyor :))) hele birde çocuk olunca kadının piskolojisi bozuluyor yani. inşallah bu dediğin olur evlendiğinde de yasa keşke evlenmeseydm bu ne kadına bak deme tamamı ;))

1

benim çok güzel hayallerim var öncelikle çok güzel bir ev ,mutlu, huzurlu, kahkaha dolu bir yuva.kim istemez ki eşim kapıyı çalsın açan ben olayım .sarılayım yemekler yedirim ona herkesçe basit görünebilir ama benim için çok büyük anlamlar ifade ediyor.

1

şuan için evlilik ile ilgili birkaç hayalim var. umarım gerçekleştirebilirim. hayallerimin olması için çok paramın olması lazım.

1

hiç evlilik hayali kurmadım. kurmuyorum da sanırım kurmayacağımda. daha o senelere çok var daha. ya da belki de karşıma daha doğru dürüst birileri çıkmadığı için de kurmamış olabilirim.

1

ben bekar bir erkek olduğum halde ben bile arada düşünmeden edemiyorum ki kızlar niye kurmasın. ilk zamanlardaki hayalim; sabah beni işe gitmem için kaldırır, ben kalkarken o sırada kahvaltıyı güzel elleriyle hazırlamış olur, işime gitmeden yer öyle giderim. ilk zamanlar olunca tabi cicim ayları işteyken en az 5 defa kısa kısa konuşuruz telefon da. akşam mesai bittikten sonra eve koşa koşa giderim. ben gelene kadar yemeği yapmış olabilir yada ben eve gidince yardımlaşa yemek yapabiliriz. hafta sonları da biraz geç kalkıp, kalınca kahvaltımızı beraber hazırlayabiliriz.

1

tabi ki kuruyoruz. en ufak bir şeyi bile kırk kere düşünüp hayal ederken, böyle hayatı olumlu yahut olumsuz yönde değiştirecek yön verecek bir olayı neden hayal etmeyelim ki? fakat beklentilerimiz ne kadar yüksel olursa, hayal kırıklıklarını oranımız o kadar fazla olacaktır. bu nedenle hayalin de gerçeklik oranı yüksek olmalı. allah herkese hayırlı eş ve hayırlı evlilik nasip etsin.

2

evet kurdum şöyle düğünümüz olcak şöyle gelinlik gitcem habire roman havası caldircsm hep oynicam hiç yerime oturmucam en güzel gelin ben olcam gelinliğim şöyle olcak diyordum ama malesef hiç biride olmadı sevdiğime kaçtık ve sevdiğimin ailesi bana düğün yapmadı öyle kaldı yani onun için keske hayal kurmadan dik diyorum olsun anne oldum hatalarını az da olsa unuttum gibi yani isterdim gelinlik giymeyi nasip olmadı bana