0

ankara'da tren kazası ben de düşünmüyorum açıkçası suikast olduğunu çünkü herhalde değildir ben buna inanmak istiyorum açıkçası.ankara'daki tren kazasındaki ölen kişilerin yakınlarına allah'tan rahmet diliyorum yakınlarına sabır diliyorum. gerçekten çok zor bir durum insan sabah çıkıyor ve aniden ne olacağını bilmeden ölüm haberi geliyor o yüzden gerçekten de nasıl bir şey olduğunu hala anlamış değilim.keşke birazcık önlem alan saymış çok aksilikler olmuş o anda ne yaşandığını bilmiyoruz ama bir şeylerin ters gittiğini çok belli. gerçekten de hiçbir şekilde olmasaydı keşke çok üzücü bir durum açıkçası bu. inşallah böyle bir şey asla hiçbir şekilde bir daha yaşanmaz.

0

kime suikast yapıldı.suikast yapılacak kişiye trenin içinde kaza olmadan da yapılaz mı?teknoloji eksik

0

suikast olduğunu sanmıyorum ama büyük bir ihmalin olduğu gerçeğini kimse değiştiremez. bu arada vefat edenlere allahtan rahmet yaralılara acil şifalar dilerim.

1

ankara'daki tren kazasının suikast olduğunu ortaya atan eskiden yazılarını zevkle okuduğum ama son yıllarda bence ne olduysa olmuş, farklı bir kişiliğe bürünmüş nihat genç'in iddiasıdır.
9 ölü ve yaralıları düşündüğünüzde, bizdeki en sağlıklı ulaşım diye düşünülen tren kazalarının gerçekten çok ayrıntılı olarak ele alınması gerekir. üzerinden 4 ay mı geçti, çorum tren kazası akıllardayken, bu tren kazasının da olması, tamamen bence ihmalkarlıktandır.

0

onun o kadarını bilmem ama artık rant uğruna ne kadar uyguna yaptıklarına baktıkları için tren raylarını da en az masrafla nereye döşeriz diye bakıyorlar. hiç zemin uygun mu buna diye bakmazlar. neden... para gidecek çünkü.