0

yuh yani bu psikopatligin ileri seviyesi bence kiskaniyorsa niye bicakliyor anlamıyorum ki suçu ne yani.

0

valla akıl erdiremiyorum. allah insanlara akıl,fikir ,vicdan versin yazık gerçekten..

0

şizofren dir o insan sırf kıskandığı için yapılmaz böyle şeyler ya kadın suçluysa kimsenin boş yere günahını almaya gerek yok

0

nasıl insanların içinde yaşıyor olduk biz artık. bir insanın nasıl bu kadar gözü dönebilir ki. ne kadar çok severse sevsin insan sevdiğine bakmaya bile kıyamaz. kaldı ki bu insan gidip sevgilisini defalarca bıçaklayarak öldürmüş. ve biz bu insanlarla aynı toplumda yaşıyoruz. belki yanımızdan geçmiş bir insandır bu kişi. aynı havayı solumuş bile olabiliriz. yazık günahtır. hiç kimse bu şekilde ölmeyi hak etmez.

1

onları alıp var ya... eşek sudan gelene kadar döveceksin... eşeği de sudan hiç getirtmeyin mümkünse... şöyle adam akıllı bir dövülseler keşke. ya birde neymiş. benden boşandı diye boşandığı karısını öldüren var ya.. bu daha vahim değil mi? valla nereye gidiyoruz bilmiyorum

0

bu bence eziklik kendine güvensizlik acizlik adilikten başka birşey değil. heleki boşandıktan sonra hala aynı kadının peşinde koşup takıntılı olmalçk nasıl bir zavallılıktır.

1

bu tamamen o kişinin tam bir ruh sağlığı bozuk bir manyak psikopat olduğunu gösterir bence. bir insan nasıl vahşice bir cana kıyabilir. hadi çok kızdın, öfke nöbetindesin, kin duyuyorsun da, dediğiniz gibi hem de kırk dört yerinden bıçaklamak nasıl bir vahşettir bu?
bu gibi insanları yargılarken asla hafifletici sebeplerin, ya da akli dengesi yerinde değil raporlarının alınmaması lazım.