0

evet gizlenen şeyler gün gelir mutlak ortaya çıkar. eğer birleyş gizli saklı yapıyorsanız bilin ki hiç bir şey gizli kalmaz yeri ve zamanı geldiğin de karşınıza bir şekil de çıkar. bu sebepten gizli saklı iş çevirmemek gerekir. allah isterse eğer bunu ortaya kendisi çıkarar.

0

belki mahşere kalabilir ama eger dunya hayatinda ortaya cikmasi gereken birsey varsa ve buyyk bir hata yapilmissa gercekten ortaya cikar. gizlenen seylerden ziyade yalan soyleyenin yalani mutlaka cikiyor ortaya.

0

yani bence insanlar birbirinden bir şey biz dememesi lazım özellikle mesela hayat arkadaşı ise hiçbir şey saklaması lazım sonuçta bunların hepsi gün gelecek devran dönecek hepsi ortaya çıkacak bence kimsenin yalan söylemesine bile gerek yok.. ne varsa her şeyi doğru bir şekilde söyleyebilir. ben şahsen her şeyimi söylüyorum benim hiç kimseden gizli sakladığım bir şey de yok ama işte bazı insanlar böyle değil insanlar çok bencil çok nankör olduğu için ve yalan da sevdiği için alışkanlık haline getirmişler bir şeyleri gizliyorlar ama halbuki ortaya çıkacağını daha öğrenemediler ,ortaya çıktıktan sonra da zaten kaybeden insan her zaman kendileri olacak karşısındaki insan kaybetmez.

0

gizlenen her neyse er ya da geç ortaya çıkacaktır.buna gerçekten inanıyorum.örnek verecek olursam,yalan söyleyen birisinin yalanı er yada geç ortaya çıkar.buna çok kez şahit oldum.gizlenen ne olursa olsun eninde sonunda ortaya çıkacaktır.

0

gün gelecek her şey ortaya çıkacak. o yüzden gizlemeye gerek yok bence.