0

evet malesef kötü şeyler geldiği zaman arkası kesilmiyor. arka arkaya geliyor herşey ve daha çok sıkıntı oluyor böylelikle. yani kötü şeyler ark arkaya geliyor genelde bütün olumsuzluklar arka arkaya geliyor malesef

1

kesinlikle hayatımızda bazen öyle dönemler oluyor ki her şeyi resmen üst üste geliyor. daha hayatımızdaki olumsuz ya da sorunlu bir duruma çözemeden üzerine ekstra sorunlar yükleniyor. sanki bütün dertler anlaşmış gibi sırasıyla bile değil daha biri bitmeden öteki peydah oluyor. benim de çoğu zaman böyle düşündüğüm anlar olmuştur. hayatımızda sürekli olarak yükseliş ve çıkış dönemleri olduğu gibi dibe çöküşlerde yaşanacaktır. maalesef ki hayatın kanunu bu şekilde. bazen ne yaparsak yapalım hayatım bize getirdiklerine engel olamıyoruz. ruh haliniz ve evrenin sürekli olarak negatif enerji yaymamız dan dolayı da kötü olayları hayatımıza ve ruhumuza da çekiyor olabiliriz. kötü bir olay yaşadığımız zaman bu olayı en kısa sürede atlatmaya çalışmalı ve kendimize toparlayıp olumlu düşünceler yaratmaya çalışmalıyız. çünkü kötü düşündükçe kötü olaylar iyi düşündükçe de iyi olaylar gelip bizi bulur. olumlu düşüncenin gerçekten psikolojide de kanıtlanmış bir etkisi mevcuttur. bunun üzerine yazılmış çokça kitap vardır. kendi hayatında da uyguladığı zaman gerçekten çok fazla faydasını gördüğüm bir yöntemdir.

0

evet öyle düşündüğüm zamanlar oluyor çünkü ben bu ay çok sıkıştım ve her şeyden sıkıntı yaşamaya başlamıştım.mesela maddi konuda çok kötü bir duruma düşmüştüm ve kendimi toparlayamiyordum. param olmadığı gibi bir de bana ziraat bankası mesaj atıyordu eğer borcunuzu ödemezseniz kredi kartınız limit arttırma işlemini durduracak ve kredi kısmı kapanacak diye bana sürekli uyarı geliyordu .ben de kendimi o kadar kötü hissetmiştim ki anlatamam size ve ödeyecek param bile yoktu. hatta 5 tl bile yoktu yani o arada ben besyoya gitmek için otobüsle gitmek zorundaydım ve otobüsle gitmek en az 5 tl harcamak demektir. ben de ise hiç para yoktu yani bütün olumsuzluklar üst üste gelmeye başlamıştı bir yandan telefonum bozulmaya başladı diğer yandan ziraat bankası mesaj gönderiyordu sürekli .diğer yandan telefonumun paketi bitti .yani o kadar şey üst üste gelmişti ki ben artık kendimi çok kötü hissetmeye başlamıştım.hatta herkes bu ara ustüme çok geliyordu.her şey üstüme üstüme geliyordu. yani bir güzel olay olup da beni sevindirecek bir şey olmadı hatta buradan ilk paraya kazanmaya başladigimda 25 tl alacaktım ama son yazdıklarım kopya içeriye girdiği için 25 tl de öylece gitmişti.ben herşeyin üst üste geldiğini düşünmeye başlamıştım bir kötü bir şey bütün şeyleri etkileyerek hepsini kötü yapmıştı.

0

evet cunku ugursuzluk ugursuzlugu cagiriyor. neden boyle oluyor anlamiyorum ama ne zaman bir aksilik yasasam ardindan farkli bir aksilik geliyor tabi o durumlarda saglikli dusunemedigimiz icin normal davranamadigimiz icin de aksilik diye nitelendirebilriz. ama yinede bir aksiligin zorlugun uzerine allah guzel seyler veriyor bize.