0

beşiktaş için gruplara kalması bile büyük bir başarıydı zaten. o yüzden gruplardan çıkmasını beklemiyordum

0

suan için tabiki takımda özgüven sorunu var bu olduğu için takım kendini maçlara ciksada hazır hissetmiyor bu yüzden maçlarda ileri çıkamıyor yada ilk golden sonra geri çekiliyor bu besiktas ta deil tüm takımların ortak sorunu taraftar ilgiyi gostersede sonuç yok valla o yuzden karşımdaki takımlar hani güçlü tamam ama sende oylesin beşiktaş hani senden zayıf takımlarda var onlara bile zor başa gelebiliyorsan bunda sorunu kendin de adiyacaksin vede avrupa dan elenmenin normal olduğunu bilceksin.

0

besiktas uefadan elendi super ligden dusmediklerine sukretsinler

1

beşiktaş spor kulübü, evet malmö ile akşam oynadı ve 1-0 yenildi, elendi.
beklenen bir sonuç muydu zannetmiyorum, insanların bir çoğu beşiktaş'ın kazanacağından çok emindi. iddia sitelerinde beşiktaş'a oynandı. ve insanlarda kaybetti, beşiktaş'ta kaybetti.
keşke kazansaydı da uefa liginde devam eden bir türk takımımız olsaydı.
kadrosunda esksikleri çok bildiğim kadarıyla, paraları yok, kulüp borç içinde..
bence artık lige odaklanmalı beşiktaş. canları sağ olsun.

0

beşiktaş kulübü aslında oynadığı futbol gerçekten çok güzel bir maç çıkardığını söylemek isterim. gerçekten istenilen ve beklenilen bir sonuç olmadığını söylemek isterim. ama ilk yarı da yedikleri gol onları bölmüş bir vaziyette olduğunu gördük. gerçekten uefa ligine çok başarılı bir giriş yapan takım vardı karşımızda. ama görüyoruz ki sonradan tamamen parçalanmış bir şekilde ne zaman galip gelecekleri belli olmadığını söyleyebiliriz. keşke gönül isterdi ki uefa ligi'nde devam etsin ve iyi yerlere gelebilsin ama maalesef olmadı. kadrosunda gerçekten eksiklerin çok olduğunu ve biran önce toparlanması gerektiğini düşünüyorum. yoksa türkiye ligi'nde de büyük puan kayıpları yaşayabilirler. inşallah güzel transferler lige tamamen dönerler ve hiç olmassa ligde başarı elde ederler düşüncesindeyim. şenol güneş gerçekten iyi bir teknik adam ve beşiktaş kulübünü tekrardan atağa kaldıracağını düşünüyorum ve daha iyi yerlere de getirecektir.