1

fikret orman 4 kasım 1967 tarihinde istanbul'da dünyaya gelmiştir. iş adamı ,inşaat mühendisi ve yöneticidir. ayrıca kendisi beşiktaş kulübü'nün 33. başkanı seçilmiştir.
yıldız teknik üniversitesi ardından da florida üniversitesinde okumuştur.
beşiktaşta 2000-2004 senelerinde yöneticilik yapmıştır. 2004 senesinde ise başkanlığı yıldırım demirörene kaptırmıştır. 2012 senesinde ise beşiktaş jimnastik kulübünün 33. başkanı seçilmiştir. seçimlerde rakiplerine büyük fark atarak seçilmiştir.
16 haziran 2013 yılında da yeniden üç seneliğine başkan seçilmiştir.son olarak ise 2016 döneminde üçüncü kez başkan olarak seçilmiştir.yani son üç dönemdir 33. , 34. ve 35. beşiktaş jimnastik kulübü başkanı olmuştur.
fikret orman, inşaat sektöründe büyük başarılar elde etmiştir. sonrasında spor yöneticiliği alanında da kendisini fazlaca ıspatlamıştır.

0

inşallah beşiktaş kulübünü daha iyi yerlere getirecektir.

0

fikret orman 1967 yılında istanbul'da dünyaya gelmiş bir kişidir. aslen hopalı olan fikret orman lise eğitimini ışık lisesi'nde üniversite eğitimini ise yıldız teknik üniversitesi'nde tamamlamıştır. daha sonra amerika'ya giderek florida üniversitesi'nde yüksek öğretimini başarıyla bitirmiştir. fikret orman babasının şirketinde yönetim kurulu görevi yapmıştır. 1992 yılında sedef orman ile evlenen fikret orman 2012 yılında boşanmıştır. 2002 yılından itibaren inşaat ve turizm ile uğraşmaya başlamıştır. beşiktaş kulübünde serdar bilgili başkanlığındaki yönetim kurulunda yöneticilik yapmıştır ve serdar bilgili'nin başkanlıktan istifa etmesiyle başkanlığa adaylığını koymuştur. fakat seçimlerde yıldırım demirören kazanmıştır. 2012 yılında yıldırım demirören tff başkanı olunca boşalan beşiktaş başkanlığı için aday olmaya karar vermiştir ve büyük bir oy çokluğu ile beşiktaş'ın 33. başkanı olmuştur. vodafone ile sponsorluk anlaşması imzalanmış ve stadın ismini de vodafone arena olarak değiştirmiştir. feda dönemi olarak adlandırıldığı bu dönem içerisinde daha çok maddi sorunları çözmeye çalışmıştır. çeşitli teknik adamlar ile çalışan fikret orman son olarak şenol güneş’i takımın başına getirmiştir. vodafone arena'da ilk maç bursaspor ile gerçekleştirilmiştir ve beşiktaş maçı 3-2 kazanmıştır. beşiktaş 2016-2017 yılları arasında şenol güneş önderliğinde osmanlıspor 3-1 yenerek şampiyonluğunu ilan etmiştir. fikret orman başkanlığı döneminde avrupa'dan bir çok yıldız oyuncu takımına kazandırmıştır. şu anda takım içerisinde oynayan ve takımdan ayrılmak istemeyen quaresma gibi kaliteli yıldız hala devam etmektedir. beşiktaş taraftarı oldukça fikret orman'ın başkanlığından memnundur.

0

bu zamana kadar beşiktaş kulübü için elinden geleni yapmıştır.

0

beşiktaş kulübü başkanı fikret orman sır.