0

tabikide en güzel isabetli hoca oldu.geçmişinde çok büyük başarıları yok ama gercek den başında oldgu takimlarida asla kötüye suruklemedi sezon başında gelmesi daha mantıklı olması gerek lerin başındaydı.ilk basarisinida fenerbahçe başına geldiğinde almıştı ilk yarıda kötü bir yere geldi ama toparlicaktir sonra takıma katili nca kadro dışı bırakılan futbolcuları geri kazandırdı en büyük artisida bu oldu herzma. zirveyi düşünen ve olumsuzluga aman vermeyen bir hoca dir takım ruhunu ayakta tutan ve onları herzaman en üstü düşünün diye motive eden bir hoca dir takım onun gelmesiyle birlik de çok daha neşeli olduğu antalya kampında bile belli oluyor ersun hoca altyapiyada önem veren birisidir ordanda çok kişi verim vercektir takıma ama ersun hoca takımda aslında içindekini kırgınlıkları daha motive etme yönünde başarı sağlamıştır diye dusunuyorum ben bu sezonda avrupa kupalarina gitmek su anda olduğu avrupa kupasında zirrat türkiye kupasında ve ligde güzel bir yerlere gelmek için uğraş veren bir teknik adamdır diye dusunuyorum ben

0

olur tabii ki sezon başında başladığı ligde haftalar öncesinden şampiyonluğu ilan etti şu anda da en kötü durumu en iyi şekilde değerlendirecektir zaten bunu yapması gerekir başarılı olmazsa fenerbahçe ile tüm ilişkisi kesilir ve ona tüm kapılar kapanır

1

tekel 2000 gerçekten bravo, benim de klavyem hızlıdır ama hem soru sor hem de bu kadar her soruya uzun cevaplar ver. dikkat çekici. tebrikler.
bence ersun yanal fenerbahçe'de başarılı olmak zorunda.
onu çok iyi bir pr ile onu taraftar getirdi, baskı ile.
ali koç istemese de buna razı olmak zorunda kaldı, ben bazen bu ersun yanal tayfasının ve taraftarların hatta futbolculardan bazılarının neredeyse bilerek hep kaybettiğini düşünüyorum.
sadece bu adam takımın başına gelsin diye.
insanı paranoyak ettiler.

0

ersun yanal kariyerindeki ilk şampiyonluğunu fenerbahçe kulübü ile yaşadığınız söylememiz doğru olur. aslında fenerbahçe kulübünü yeterince yakından tanıdığını söylememiz mümkündür. özellikle ersun yanal takımın başına geldikten sonra büyük transferler yapması gerektiğini düşünüyorum. fenerbahçe kulübü'nün bu sezonki teknik adamlardan büyük sıkıntılar yaşadığını söylemek doğru olur. ersun yanal geldikten sonra takımın başına büyük bir başarı yakalayabileceğini söyleyebiliriz. kadro olarak gerçekten de yetersiz bir oyuncu kadrosu olduğunu söyleyebiliriz. ersun yanal fenerbahçe kulübü'nün yakından tanıyan ve önceki yıllarda takımın başında yer almış bir teknik adam olarak karşımıza çıkmaktadır aslında. takıma bir an önce taze kan lazım olduğunu söylemeliyiz. taraftarların özellikle ersun yanal'ın destekleyeceklerini tahmin ediyorum. tabii ki belli bir süreden sonra takımın tamamen toparlanacağını ve daha iyi performanslar sergileyeceğini söyleyebiliriz. kısa süre içerisinde de aslında ersun yanal bunu başarabilecek bir teknik adam olduğunu söylemeliyim. fenerbahçe'nin avrupa ligi'ne devam etmesi aslında fenerbahçe için çok faydalı olduğunu düşünüyorum. fenerbahçe kulübü'nün taraftarı her zaman ersun yanal'ın arkasında olacağını tahmin ediyorum. daha iyi yerlere gelebilecek bir takım olduğunu düşünüyorum ve ersun yanal da bunu başarabilecek bir kaliteli teknik adam olduğunu söylememiz doğru olur. inşallah ilk yarıda gereken transferler yapılır ve daha iyi yerlerde göreceğimizi söyleyebiliriz.r yerine daha bilgi verici cümleler kurmalısın.
* site kurallarına uyulmaması durumunda bu cevaptan elde ettiğiniz kazancınız geri alınabilir.