0

ersun yenal bu takimi insallah eski haline getirir dicemde hoca getiremesede sucu yok cunku neden derseniz dagilmis bir takim hem ligde hem avrupada hemde kupada oynucaklar,onceki hoca takimi artik bitirmis bastaki baskan takimi yok etmeyen suruklemis. oyuncular kadro disi en basta gelcek hoca devre arasina 2 hafta kala geliyor.takimda sampiyonluk yasamis hoca gelmedi.simdik hoca ligde 17 sirada bunumu dusunsun avrupada ki durumunumu ve zirrat turkiye kupasinimi dusunsun adamlar hakli.hocada hakli bence.

0

ersun yanal'ın elinde bir enkaz var şimdi, ilk olarak bu enkazda ki yaraları sarmak görevi ve bu yıl sonuna kadar böyle idare edecekler.önümüzde ki sezon ersun yanal takıma kendi sistemine uygun oyuncular ile çalışmak isteyecektir, takım önümüzde ki sezon da tekrar baştan revize edilecek.artık bu sezon elde bir lig kupası ve uefa avrupa ligi'nde ilerlenebilecek eleme maçları var, bu sezon ligde takımı diplerden yukarıya taşımak için uğraş verecek.bu sezon ligi en iyi yerde bitirmek birinci amaçları, seneye nasıl bir yol izlenecek merak ediyorum çünkü uzun süreli bir avrupa cezası da gelebilir zaten finansal fair play kıskacında olan bir takım fenerbahçe.ersun yanal şampiyon olduğu 2013-2014 sezonun da ki kadro kalitesiyle hiç bir takımı kıyaslamak doğru olmaz adaletli de olmaz çünkü o takım çok koşan sahada basmadık yer bırakmayan bir takımdı.emre belözoğlu, caner erkin, gökhan gönül, moussa sow, dirk kuyt gibi müthiş özverili oyuncalara sahipti, aklıma gelmeyen yıldız isimlerde var.

0

bence fenerbahçe'yi şampiyon yapmıştı gene ugrasirsa eski başarısını elde eder diye düşünüyorum. sonuçta iyi bir teknik direktör ben kendisini seviyorum. inşallah kendisini bozmamistir böyle devam eder ve bizi üst seviyeye doğru çıkarır. ben fenerbahçeli olarak isterim yani işlerde olmayi.

0

bence yakalayamaz.eskisi gibi pergormanslı değil.