0

fenerbahçe kulübü başkanı ali koç. bilgi vermek gerekirse.koç yapı kredinin sahibi koç holdingin sahibi bunlar daha buz dağının görünen kısımları. kısacası zengin ama fenerbahçeyi kurtarmaya yetmiyor

0

fenerbahçe kulübü başkanı hakkında tabi ki bilgi veririm. fenerbahçe kulübü başkanı ali koç'tur. ali koç hepimizin bildiği üzere ülkenin en zengin aileleri arasında yer alan meşhur koç ailesinin veliahtı'dır. 1967 yılında dünyaya gelmiştir. babası rahmi koç annesi çiğdem koçtur. ali koç yurtdışında üst seviyede eğitim almıştır. amerika'da rice üniversitesinden mezun olan ali koç harvard üniversitesinde yüksek lisansını tamamlamıştır. tam bir fenerbahçe aşığı olan ali koç 1907 fenerbahçeliler derneğinin de kurucusudur. aziz yıldırım başkanlığında ki yönetimde de yer alan ali koç, 2010-2011 sürecinde kulübe verdiği destek ile taraftarın sevgilisi haline gelmiştir. özel hayatından bahsedecek olursak 2005 yılında nevbahar demirağ ile birleştirmiştir. bu evlilikten 2 çocuğu bulunan ali koç ailesine düşkünlüğü ile de bilinir. aziz yıldırım yönetiminden ayrıldıktan sonra ali koç 2015 yılında bir gün fenerbahçe başkanı olacağını divan kurulunda açıklamış ve bu sözünü tutmuştur. ali koç 2018 yılında ezici bir üstünlük ile o dönemin mevcut başkanı aziz yıldırım ile girdiği başkanlık yarışını kazanmış ve fenerbahçe spor kulübünün başkanı olmuştur. eğitim ve iş hayatı son derece başarılarla dolu ali koç fenerbahçe'ye başkan olduktan sonra koç holding bünyesinde ki en ileride gelen markaları fenerbahçe'ye sponspor yapmış ve ekonomik anlamda sıkıntı çeken kulübüne maddi destek sağlamıştır aynı zamanda cebinden 50 milyon euro gibi bir para koyan ali koç aynı zamanda borsada işlem gören fenerbahçe sportif aş. ye sermaye artışına götürüp maddi kaynak sağlamıştır.

0

fenerbahçe kulübü başkanı, ali koçtur. tabi ki hayatı hakkında bilgi veririm. ali koç 1967 yılında istanbul da doğdu. babası rahmi koç ve annesi çiğden hanım’dır. annesi doğuma giderken kent sinemasının önünde kriz geçirir ve ali koç’u orada doğursaydı, adı kent koç olacakmış. annesi ali koç’u doğururken yağmurlu ve şimşekli bir hava varmış ve hastanenin bahçesine şimşek düşmüş. bu sırada babası rahmi koç o şimşeğin şimşek mi? yıldırım mı olduğunu karıştırınca ali yıldım ismini almış. ali koç’un iki abisi vardır. abilerin isimleri mustafa koç ve ömer koç’tur. koç ailesinin en küçük oğludur. evdeki garsonları abisi mustafa koç fenerbahçeli yapmıştır. abi mustafa koç ali koç’u gizlice fenerbahçeli yapmıştır. çünkü baba rahmi koç ile abi ömer koç koyu bir beşiktaş taraftarıymış. 1985 yılında londra da harrow okulundan mezun olmuştur. ali koç haylaz bir öğrenci olmasına rağmen hiç sınıfta kalmamıştır. “hep son dakika yapılması gerekeni yapar, yoluma bakarım” dermiş. ali koç küçüklüğünden beri fenerbahçe kulübü’nün başkanlığı yapmasını hayal edermiş. ali koç çok iyi top oynarmış ama ameliyat olunca her futbol oynadığında kaleye geçermiş, hatta şeytan lakaplı rıdvan dilmenle birlikte maç yapmışlar, rıdvan dilmenden iki gol yemiş. 2005 yılında nevbahar demirağ ile dünya evine girdi. ali koç’un iki evladı vardır. bunlardan biri oğlu kerim rahmi koç’dur. diğer evladı kızı, sadberk leyla koçtur. ali koça’a siyasetten teklif gelmiştir ama “ siyasetle işim olmaz hatta belediye encümeni bile olmam” demiştir. ali koç beğenilere önem verdiği kadar eleştirilere de önem vermiştir. 1989 yılında amerika birleşik devletlerinde bulunan rice üniversitesinde işletme fakültesi bitirdi. amerika birleşik devletlerinde bulunan harvard üniversitesinde yüksek lisans yaptı. amerika da bir çok firmada çalıştı. bir çok yabancı bankalarda üst düzey yöneticilik yaptı. koç holdingde bir çok departmanda çalıştı. fenerbahçe spor kulübünde iki dönem yöneticilik yaptı. 2017 yılında “ en zengin 100 türk listesinde 50. sırada yer aldı.

0

fenerbahçe kulübü başkanı ali koçdur. şuan iyi bir başkanlık süreci geçiremiyor.ligde fenerbahçe sondan ikinci sırada bunun sorumlusu bana göre ali koçdur.çünkü yabancı hoca getirerek fenerbahçe spor kulübünü adeta batırmıştır.ali koç yapı kredi bankasının sahibi gibidir.daha sonra koç. holding yönetim kurulu başkanıdır..mirası çok yüksek bir miktardır ancak şuan fenerbahçeye geldiğinden beri cebinden çalışıyor mirasının yüzde on beşini harçamıştır.

0

ali koç para babası diyorlar ama bir takımı kuramadı