0

eder bence çünkü herkesi para hırsı bürümüş şuan da 2 katı kazanç oldu ya herkes sitede kimse çıkmıyor siteden özellikle ben boş duracağıma hem bilgi edinim hemde yarısım diyorum boş durmaktan çok daha iyi bence iyiki böyle bir yarışma oldu ben sevdim bu yarışmayı gerçekten de paranın ne kadar zor kazanildiginı bir kez daha ispatlanmis oldu bence.

0

nasıl yarışmalar düzenleniyor acaba. daha yeni olduğum için merak ediyorum.

0

sitenin genel durumu suan cok iyi vede tabiki uye sayimiz artarsa daha buyuk aile 've kazanclar artar buda yarismalar da daha cok ust seviyelere gelcektir tabiki.daha cok etkinlik eklencektir inanin.

1

sitede daha evvel girdiğim zamanlarda benim de canım çok kalmak istemiyordu. dediğiniz gibi sessiz idi, şimdi insanlar para için burada yarışıyor.
para, para varlığı bir dert yokluğu yara.
benim klavyem hızlı olduğu halde anlamadığım şu var. özellikle iki kişi o kadar uzun yazıyor ki, hem de akla ziyan uzunluklar bunlar ve bakıyorsunuz süresine 2 dakika sadece geçmiş ve iki dakikada bana kesinlikle imkansız geliyor.
ben şuna karar verdim. ben 25 liramı yapsam bana kafi, sıralamaya girmesem de olur.
zira o kişileri gördükçe aklıma kesinlikle başka şeyler geliyor.
normal asla değil bu.. asla..

0

sitede bugün ilk günüm ve güzel bir site hem düşüncemi paylaşıyorum hem inş kazanç sağlıycaz

0

.sitede sonuçta büyük ödül yarışması var. yani millet zaten yarışma olduktan sonra göre bir de yılbaşı araya girdiği için tabii ki de aralık'ın 31'i ne kadar bu kadar hızlı bir şekilde ilerleyebilir yani cevapsız sorular bile kalmaz yani sorumani bu sefer işini bildi bence iyi oldu bu bakalım hak eden kazansın diyorum. tabi imla kurallarına uyun sun gerçekten bu sefer imla kurallarına uyulmazsa olmaz böyle ben haksızlığa gelemiyorum o zaman ben de düz bir şekilde yazayım hiç nokta virgül falan koymayayım hiç gerek yok yani imla kurallarına uymayan millet böyle yarışmada para almak için imla kurallarını uyumayacaksın hiç o zaman bu sitede yarışmasınlar yani.

0

tabii ki de devam eder yarışma sonuna kadar hadi ve türkiye yarışta oynamayıp bu siteye girip soru sorup cevap vermeye çabalıyorum şu an dışarıda geziyor olsam da tüm sorulara cevap vermeye çalışmaktayız

0

ben pek sanmıyorum çünkü bu sefer zaman biraz uzun neyse dicek birşey yok hakedenler kazansın inşallah .