0

bence tek tarafli dusunmek olmaz burda ne kadar aktif olursan site icin hem reklam hem hit hemde tanitim icin cok iyi bence 25 tl cok ideal bir rakam bu hemde yeni daha cok yeni seyler gelcektir emek vermeden biryerlere gelmek zor o yuzden bence sorumani ekibi en dogru olani yapiyor.

0

aslında site otursun bence daha yeni bir yerden cok şey beklemek mantıksız.hersey zamanla olur tabiki ayrıca burdaki üyelerin yazdıkları konu hakkında dusunceleride değerlendirip göz önünde bulundurarak daha çok seyler yapcaktir ama birden olmuyor sırayla orurta orurta oluyor sizin düşündüğünüz gibi olsaydı adamlar kurulunca direk reklam alırlardı dimi buda bole zamanla olcak inşallah.

0

dusurulsun daha iyi herkes parasını çeker yılbaşında kutlama yapar çok iyi olur ve millet artık yoruldu sürekli girmekten ben bin yoruldum yani yarışmalarda sürekli birbirlerini geçiyorlar çok fazla hırs var millette ve herkes istediği zaman giremiyor çoğunun işi oluyor o yüzden kısa zamanda birde daha iyi olur. ama diğer yetişmeye çalışanlara da haksızlık olur.

0

nerde o günler miami kardeş:)bugünden söz gelimi sen baya uykusuz kaldın. ileride sen ve diğer arkadaşlarımızda epeyce uykusuz kalıp yorulacaklar.günduz çalıştıkları için stresli olucak onlar için yarışma. ben ne kadar yorulursam yoruluyum dinlenme şansım var. o acıdan diğer arkadaslarimizin allah yardımcısı olsun.hepimizin sıkıntısı ortak olarak maddiyat zaten yoksa kimse bu kadar uğraşmaz 'di.tamam öğretici bir platform olduğu için gebelkulturumuz artıyı.amenna .maddiyat iyi olsaydı hepimizin kendimizi yormadan girer bilgi alışverişi yapar çıkardık.

0

ama o zaman kazanan kişi hemen belli olacak. bence bu şekilde devam etmesi daha mantıklı. 15 gün içerisinde kim daha çok emek harcarsa, o kazanacaktır. zaten herkes şimdiden pes etmeye başladı. 15 gün çok uzun bir zaman geldiği için. ama yeri gelir biz gireriz yeri gelir başkaları bu sitede gezer, sıralama sürekli değişeceği için bence daha adaletli bir yarışma olacak.

0

bana göre yarışma süresi gerçekten çok uzun bir süredir ,çünkü ben çalışan biriyim. ve sürekli bu sitede aktif kalamayacağım. için örneğin; lider oldum 2-3 lira fark attım işe gittim geldiğimde bana bayağı bir fark atılmış olacak, o yüzden bu site için sürekli işimi bırakıp aktif olamam zaten iş yerinde de telefonları teslim edip giriyoruz. o yüzden girme gibi bir şansım olamıyorum. bana göre bu süre çok uzun bir süre gerçekten cidden site ikili bu süreyi kısaltmalıdır diye düşünüyorum. bence benim gibi düşünen bir çok yazar vardır. umarım site gibi bizleri dinler ve süreyi kısaltır.

0

olabilir reis düşünmek lazim aslinda demi