0

ben çok uzun zaman önce izlemeyi bıraktım. 500. bölüm olması da hiç bir şey değiştirmez.

0

valla kardeş bir zaman lar kutlar basınına ve oyuncularına nu film neden bitmesi yeter yav diye milletin nagzında düşmedi şimdi arka sokaklar diye saçma sapan diz 12 yürür devam ediyor ve şimdi 500. bölümü kim izlensin diyorsun bennizlemsm sen de izlem ça san ki o diline herseyi kendileri biliyor emniyeti kücük düşürüyor benim görüşüm ama bana göre saçma sapan bir film dır izlemedim izlemem de yalan dolan uydurmaca bir flim benno filim yaptığı hiç bir yeye inanmıyor üm helenkino mesut o kızlar hüsnü rıza babaları hepsi saçmalık hepsi aldatmaca hepsi yalan dolan

1

arka sokaklar dizisini hatırlıyorum kaç yıl evveldi acaba, ilk başladığı zamanlarda seyretmişliğim vardır. şimdi 500 ncü bölüm mü oynayacakmış! vay ! demek izleyenleri var ki bu kadar sene dizi sektörü kan ağlarken reytingleriyle kalmayı başarmışlar. helal olsun. hala atv televizyonunda mı acaba?

1

izliyorum suan ama sadece onu seyretmek mümkün değil birsürü dizi var hangisini seyretcegin belli değil

0

hiç izlemedim. allah da o diziyi izletecek acizliğe düşürmesin beni inşallah amin:)

0

arka sokaklar dizisinin 500 bölümü haftaya çıkıyor küçüklükten beri süren bu dizi ben ilkokula giderken vardı ve ben şimdi üniversiteye gidiyorum 12 13 yıldır çıkan bu dizi güzel ama şimdi izlemiyorum.

0

arka sokakları haftaya cuma ben izleyeceğim ama 500.bölüm olduğunu bilmiyordum

0

ben arka sokaklar'ı eskiden izliyordum. gerçi arada biz zaten bazen izliyorum çünkü eşim izlediği için zaten bu aralar fazla dizi falan izleyemiyorum oğlumla ilgileniyorum veya burada takılıyorum zaten bir haftadır hasta olduğum için hiçbir şekilde ne buraya girebildim ne de dizi izleyebildim ama dediğim gibi arada bir arka sokaklar'ı falan izliyorum.