1

evet gökhan horzumu duymuştum çukurun senaristi imiş galiba çukur isimli dizi güzel büyük bir izleyici kitlesine sahip fakat çukur isimli dizinin sevmediğim çok özelliği var bunları şimdi size sırasıyla söyleyeyim.
birincisi çukur isimli dizide sürekli izleyiciyi komik hareketlerle yani komik olduğunu zannettikleri hareketlerle izleyiciyi kendine çekmeye çalışıyorlar. örnek vereyim isterseniz çukur dansı dedikleri gazapizm heyecanı yok adlı şarkısını çukur şarkısına çevirdiler yamacın yani aras bulut iynemli'nin sürekli böyle heyecan yok çaldığında acayip acayip danslar yapması.

ikincisi dizide haddinden fazla yapmacık sahne ve yapmacık oyunculuk örnekleri var nasıl derseniz hemen şimdi size söyleyeyim. karakterimiz yamaç yani aras bulut iynemli'de ara sıra delirme sahneleri oluyor kafasında acayip acayip sesler beliriyor kendinden geçiyor öyle olduğunda da herkesi öldürüyor bilirsiniz izlediyseniz.

üçüncüsü dizide senaryonun çok acayip şekilde fazla uzatılması nasıl derseniz hemen şimdi söyleyeyim geçen sezon izlediyseniz hatırlarsınız vartolu selim baykal avukat çukuru almaya çalışıyorlardı 1 sezon alamadılar sezon bölümünde yani sezon finalinde çukuru aldılar olaylar bir anda gelişti sonra çukuru kaybettiler.şimdi de vartolu çukuru almaları için yanacak yardım ediyor.bu ne saçmalıktır.

şimdi yalan yok diziyi ben de izliyorum ama neden izlediğimi bilmiyorum açıkçası. bu kadar yapmacık sahne yapmacık oyunculuk sahte mimikler sahte hareketler milletin hoşuna giden zafi hareketleri suistimal etmek nasıl milleti bu kadar ayakta tutuyor hatta diziyi bu kadar ayakta tutuyor anlamıyorum doğrusu.