0

o ses turkiye de tabiki gokan gercekden adam gibi adamlardan birisi kisilik olarak da cok sqygili efendi birisi hem ekranlari basindaki hemde studyodaki seyircilerinde cok begendigi bir kisilik olan gokan harika insan dir.studyoda yaptigi mimiklerle sakalarla yada bilerek veya bilmeyerek yaptigi hareketlerle cok izlenmesinede sebeptir o ses turkiyenin umarim gelir

0

o kadar doğal ve içten ki tekrar gelmesini çok isterim.mantıksal bir mizah var çok zeki bir adam.

0

guzel kaliteli mizaci guzel bi insan gelmesini isterim tabi kaliteli esprileriyle yaptigi isin hakkini veriyor gercekten

0

bence gelmesi lazım en iyisi oydu zaten benim için o ses türkiye ve gökhan

0

bence gökhan'ın geri gelmesine hiçte gerek yok çünkü beyazıt öztürk o ses türkiye 'ye farklı bir lezzet kattı ve sadece beyazıt öztürk icin bile o ses türkiye seyretmeye deger.

0

kesinlikle gelmesini isterdim,yeri aranıyor,inşallah gelir.

0

gökhan'ın tekrar gelmesini isterim tabi. onu izlerken istemsizce gülüyordum. kendine has samimi biriydi çok seviyordum.

0

gelse çok iyi olur orayı ayakda tutan oydu izlemekten keyif alıyordum şimdi az izliyorum komik ve egelence onda vardı.

0

evet gelmesini çok isterim. çok komikti gökhan ya. o değişik hallerine falan çok gülüyordum. keşke geri gelse.

1

yani bence gelse çok iyi olur. ben seviyorum ki zaten orada tanıdım kendisini yok normalde o müziklerle arama olmadığı için hiç müziklerini falan dinlemedim ama kendisine o ses türkiye'de tanıdım ve en azından sesten anlıyor herkese dönmüyor. bence orada en iyi juri oydu yani bana göre bence gelmeli diye düşünüyorum. belki gelecek sene gelebilir yani belli olmaz gerçi neden gittiğini bir daha anlamış değilim.. çok komikti yani mesela bazen youtube'dan açıp izliyorum yani bir de beyaz oradayken o da orada olsaydi orası bayağı coşardı ama işte gitti ben çok üzüldüm gittiğini çünkü kendisini gerçekten seviyorum ve beğeniyorum. bakalım ben kim gelecek sene orada olur.

0

bence de geri gelsin gökhan. bence seda'nın yerine gelebilir. gerçekten artık seda çok sıkıcı beyaz çok iyi ama çok komik gerçekten çok gülüyorum ona.espirileri beni benden alıyor. seda'nın yerine gelseydi gerçekten çok iyi olurmuş kisi de beyaz ve ikisi de çok komik olurdu.

0

geri gelebilir renkli bir kişilik. müzik bilgisi de iyi.

0

geçen yıl en muhteşem jüri vardı bence yıldız ve gökhanla ben bu yıl izlemıyorum jüri kadrosu kötü olduğu için.