0

kızların çalışması doğrudur bu ülkenin kızlara ihtiyacı vardır çünkü ülkeye bayan eli değmesi her zaman gereklidir eğer ki erkekler ile bayanlar eşit ise kızlar çalışmalı

0

kızların çalışması tabii ki de doğrudur nihayetinde onların da ekonomiye kazandırılması gerekiyor ve onların ve ekonomik özgürlüğü var onların da ihtiyaçları var kızların çalışması ayıp değil ve hayat müşterek olmuş olduğu için katkıda bulunulması kadar güzel bir şey olamaz hem kendi ayakları üzerinde duruyorlar hem bir şeyler öğreniyorlar her şekilde katkıları oluyor

0

bence doğrudur her kadın kendi ayakları üstünde durmalıdır bence
kimseye muhtaç olmamalıdır
kızlar okutulmalıdır
özgüveni kırılmamalıdır
bir erkeğin yapabileceği herşeyi bir kadında yapabilir o yüzden okuyabilir çalışabilir kendi ayakları üstünde durabilir

0

hayat müşterek dir bence.tabiki hani kadınların calismasi yanlış neden olsun ki solermisin.onlarda yaşam mucadelesi veren kişilerdir.cunku herkez bir ideali vardır hele ki su anki ülkemizde geçim sikintisinda erkek ve bayan geçim için çalışmak zorundadır.asla da bu konuda sorun yoktur bayanların çalışması gayet dogaldir.

0

evet bence doğrudur kızlarlada ilgili meslekler var onlarda çalısıp kendılerıne gelır elde edebılır.

0

doğrudur ama çok düzgün yerde çalışmaları lazım malum bu devirde kimseye güvenilmez.

0

doğru tabiki madem kadın erkek ayrımı yok diyoruz çalışıp kendi ayaklarimiz üzerinde de durdugumuzu göstermemiz gerekiyor . ben 18 yasimdan itibaren hep çalıştım iyiki de çalışmışım insan kendine güveniyor . bu hayatta erkekler ne yapabiliyorsa kadınlarda yapabilir ve bunu göstermek erkek eline bakmamak çok önemli . zaten bir yaştan sonra evli olmasan bile babandan para istemek zorunda gidiyor insanın o yüzden 6 7 yıldır babandan para istemedim allah'a şükür istemem de .

0

doğru işte kendi rızaları ile çalışıyolarsa herhangi bi ters durum yok bence

1

çalışma hayatında kadını erkeği ayırım olmaması lazımdır.
ama kız çocuklarının öncelikle okullarını bitirip (okuldan kastım üniversite) diplomalarını alıp geçerli bir meslek sahibi olmaları en güzelidir.
kadın bu hayatın içinde erkek ile yanyana olmak zorundadır. hayatında evliliğinde dik durabilmek adına, kimseye muhtaç olmamak adına, söylenen lafın altında ezilmemek üzere her kadın çalışmalı ve erkeğin eline bakmamalıdır.
çalışmak özgürlüktür. kendine güven duymaktır. kazanınca paranın kıymetini bilmektir.kendine saygıdır her şeyden önce.