0

ofsayt eğer bir futbol oyuncusu arkadaşına pas atacağı sırada o kişi toptan önce koşmaya başladı ise bu durum ofsayt olarak değerlendirilir kızların bunu anlamaması gibi bir durum söz konusu değildir sadece doğru düzgün anlatılmamistir. ofsayt sürekli tekrar tekrar izlenir çünkü bence aşırı saçma bir kuraldır. bununla ilgili farklı farklı tanımlar da yapılmaktadır. aslında oldukça açıktır. tum kızlar bunu doğru düzgün anlatıldığında gayet de güzel anlayabilir.

0

kesinlikle vardir çünkü futbolcu kızlarımızda var

0

elbetteki her kadının ilgi alanı farklı olabilir ilgilenenler de bir hayli fazla. ayrıca fiziksel olarak yapmasak da çok yagın bir spor olduğu için çoğunluk biliyor.

0

kızların ofsaytı bi kenara bıraktım futbol ile zerre kadar ilgileri ve bilgileri bulunmamaktadır.ama biliyor numarası yapıyorlar

0

kızların futbol dünyasıyla hiç bir alakası yoktur, ofsayt kuralını anlat desen yıllar alır.

0

çok sayıda bayan bilmiyor dur.ama tabiki bilen takip eden bayanlarda vardır.

0

düzeltme yazım hatası yapmışım top nerde kale nerde futbolcu nerde demek istemiştim.

0

uzaydan gelmediler ya tabi ki var.onların da gözü kulağı beyni var.top nerde kalr verde futbolcu nerde farkedebiliyorlar.erkekler biraz zor algılıyor herhalde ofsaytı hep bunu soruyorlar.belki o yüzden spor programlarında defalarca tekrar edip anlamaya çalışıyorlar.takıldıkları yerde hanımlara sorsunlar onlar tane tane anlatır.

0

yani futbolla ilgileniyorsa her insan elbette vardır. kız olsun erkek olsun farketmez.