0

şuan laptopum yanımda değil. zaten belki yanımda olsa girmezdim herhalde. telefonla girmek daha iyi oluyor. yani nere gidersem gideyim telefon yanımda ve siteye girebiliyorum.

0

siteye telefondan giriyorum. daha kolay ve daha hızlı yazabiliyorum burdan o yüzden tercihimi telefondan yana kullanıyorum.

0

siteye bilgisayardan giriyorum çünkü elim klavyede daha hızlı olduğu için mecburen bilgisayar oynuyuyorum yani.

0

telefon da n giriyorum ve zor yani wifi de tek diş çekiyorsa daha zor

0

telefondan giriyorum. bilgisayarım yok malesef. umarım bir gün olur.

0

abi şimdi bilgisayardan kullanmak daha kullanışlı tabii fakat telefondan kullanmanın bir avantajı var bana göre elim çok hızlı olmadığı için bilgisayardan yazarken çok yavaş oluyorum özellikle cevaplarda, ama telefonda otomatik düzeltme diye bir şey olduğu için çok rahat oluyor kelimelerin yüzde seksenini yanlış yazıyorum zaten telefon otomatikman düzeltiyor. o yüzden hep telefondan giriyorum siteye.

0

.benim bilgisayarım olmadığı için ben her zaman telefondan giriyorum ama bekarken vardı. kardeşimin mesela oradan kullanabiliyordum bilgisayarı evlendikten sonra eve bilgisayar almayı tercih etmedim. yani gerek yok bence bilgisayarı yani telefonu da bilgisayar gibi kullanabiliyorum yani tabii bilgisayarın yerini tutamaz ama gene de en azından telefon her zaman elimde yani olur da istersem alırım ama gerçi kendim için almam artık oğlum büyüdün de onu almayı düşünüyorum. tabii böyle çok bağımlısı olmasın mesela sosyal medyaya girip de böyle çok takılacaksa ben o bilgisayarı kırarım yani gerek duymadığım bir şey olmadı tablet alırım ama dediğim gibi telefondan giriyorum buraya.

0

telefondan giriyorum ama ara da giriyorum internet paketim yok wifiden giriyorum

0

daha çok bilgisayardan giriyorum telefondan daha az giriyorum

0

ben bilgisayarla da telefonla da giriyorum.

0

siteye genel ağırlıkta cep telefonundan giriyorum. ise giderken yolda ,çay saatlerinde ,yemek saatlerinde işte paydos saatinde eve giderken otobüste siteye giriyorum akşam eve gelir yemek yer ve sonra evdeki bilgisayarimdan siteye giriyorum.

0

son iki haftadir bilgisayardan giriyorum... yoksa normalde telefondan girerim

0

bahsetmiş olduğunuz kendi siteniz ise, bilgisayardan girmeyi tercih ediyorum.

1

ben sorumaniye laptopumdan giriyorum. telefondan girenlere şaşıyorum zaten nasıl ufacık bütünü görebiliyorlar sitenin. gerçekten şaşırıyorum. ben laptoptan giriyorum. birçok sayfa açıp bilemediklerime de araştırıp sayfaya gelip yazabiliyorum. telefon ile bu zor olur bence.

0

bilgisayarlari mi farkli amacla kullandigim icin,telefondan giriyorum.:)

0

telefondan giriyorum gidecegim her yere bilgisayar goturmek mumkun olmuyo ama telefon her an yanimda