0

arçelik yerli üretim bütün ürünlerini aldık evimizde kullanıyoruz

0

bu konuda açık konuşmak gerekirse sadece telefonum yerli geri kalan herşey malesef ki yabancı ama burda suç bizde değil çünkü yerli marka üretimimiz yok denecek kadar az aslında vestel bile adı yerli içindeki işlemciler malesef ki yabancıdır.

0

yerli üretim olarak vestel 5580 marka telefon kullanıyorum.

0

yerli ürün derken elektronik cihazların için çinmalı mobilya ve diğer ahşap eşyalar yerli

0

yerli üretim bilinci insanlarda yeni yeni uyanmaya başladı maalesef. şimdi tüm marketlerde ya da işyerlerinde yerli malı etiketi konulmaktadır. insanlar zamanla yerli malı kullanmaya gayret göstereceklerdir. yerli malı bilinci türk toplumunda daha henüz yerleşmiş değildir. ama zamanla bu bilincin tüm insanlara yerleşeceğine inanınıyorum. ben yerli malı kullanmaktan yanayım. yerli malı evimde vestel ürünlerini kullanıyorum. vestel gerçekten kaliteli ürünler üretmektedir. öte yandan türk malı olan ayakkabılar kullanıyorum. genel itibariyle marketten bir temizlik malzemesi, yiyecek, içeceklerin yerli olmasına dikkat ediyorum. en basit bir örnek verecek olursam kendi öz antalya muzu varken gedip çikita muz almıyorum. kendi öz yerli malımız olan antalya muzunu alıyorum ve tüketiyorum. çaylarda da aynısı gibi rize çaylarını tüketmeye çalışıyorum. kırtasiye malzemeleri kullanırken yine yerli malı olan kırtasiye ürünlerini kullanmaya özen gösteriyorum. müzik aletlerini kullanırken yine bizim öz yerli üretim olan malları kullanıyorum. mutlaka sizde yerli malı kullanın ve ülkeniz kalkınması adına çorbada bir tuzda sizin olsun. her kişi mutlaka türk malını kullanmalık ve ülkenin kalkınması yolunda bir taşta sizin olsun. hep birlikte bu işe bir el atarsak umarım sonunda kazanan biz oluruz. ayrıca kendi etrafımızda bulunan kişileri de bilinçlendirelim. en yakın olan yanımızdakileri bilgilendirelim. onlarda alışverişlerde yerli malına dikkat etsinler. inanın yerli malı tüm ithal mallardan daha kaliteli ve iyi yapılmaktadır.

0

yerli üretim olarak ilk ve tek türk yapımı mmofps oyunu olduğu iddia edilen zula oyununu oynuyorum fakat oyunun yerli olup olmadığına dair kesin bir bilgim yok