0

ben musluk suyu ile yapıyorm artma suyumuz yok

0

yemeklerimizi hem kendi sağlığımız hemde çocukların sağlığı için yemeklerin lezletli olması vede tava veya tencerede kireç olmasın die ilk kullancagimiz şey temiz sudur yoksa kirecli suda yapılırsa belli bir zmandan sonra insanlar rahatsız oluyor.sonrada hastane yoluna koşuyoruz.

0

musluk suyu kullanıyoruz mecbur arıtma suyu kullanamıyoruz

0

yemeklerde çeşme suyunu kaynatarak kullanıyorum . buranın suları içilmeyecek derecede olmadığı için kullanılabiliyor.

0

temiz su ile yapıyoruz çünkü o daha sağlıklı.

0

.ben yemeklerini mecbur temiz su ile yapmak zorundayım çünkü kuşadası'nı suları pis olduğu için musluk suyu kullanılmıyor ve içilmiyor yani için mi diye halde ve kullanılmadığı halde yemeklerde beni de çok su parası geliyor. atık bedeli gerçekten çok yani keşke suları böyle temiz olsa bizler de yemeğimize koyardık ama gerçekten de çok zor kuşadası'nda geçinmek onun için her zaman temiz su kullanıyorum bakkaldan alıyorum yani damacana yemek nerede mecbur damacana suyu koymak zorundayım yani bizim burada şaşal su diyoruz ne de sizin orada ne deniliyor bilemem ama keşke böyle olması daha iyi olur.. en azından su gerçekten de normal geliyor diyebiliriz ama normal gelmediği için kullanmadığımız halde çok su parası geliyor yani.

0

valla şehire göre değişiyor heralde bizim musluk sularımız gayet temiz içme suyu olarakta musluk suyu kullanıyoruz biz . zaten hazır suya da ne kadar güven oluyor ki sonuçta nasıl hazırlandığını bilmiyoruz . tabiki msuluj suları sıkıntılı bölgeler var sizde haklısınız o zaman zorunlu hazır su alınıyor malesef .

0

yaşadığımız şehirde musluk suları çok fazla içmek için tercih edilmiyor olsa da yemek için kullanılabilecek temizlikte olduğu için yemek yaparken genellikle musluk suyu kullanmayı tercih ediyoruz. onun dışında özellikle çay yaparken hazır su kullanıyoruz.

0

yemekleri musluk suyu ile yapıyorum. yaşadığım şehirde musluk sularımız yeterince temiz.