0

iddianın hiçbir şeye faydası yok boş iş zaten haram para kazanmış oluyorsun başkasının ortaya koyduğu parayı sen alıyorsun ve kazandığım para otomatik olarak haram oluyor zaten bunu din insanlarını dindar insanların söylesen onlar sana söyler iddianın haram olduğunu çok kötü bir şey diyorsun 3 lira yatırıyorsun çıkarken 25 lira 50 lira alıyor 10 liraya dürüm 200 liraya çıkıyorum eğer kazanırsan tabii dışarıdan bakınca çok güzel de 10 lira ile gidiyorsun 200 liraya çıkıyorsun var mı bundan daha güzeli ama her güzel bir şeyin kötü bir yanı da bu iddianın da haram olmak gibi kötü yanı var tamam ama kötü demeyeyim aslında iyi bir şey bize iddianın haram kılınması bir şey eğer kısaca cevap verirsem iddaa oynamak mantıksız.

0

faydası yok zararı var günah dinimize uygun değildir hiçbir şekilde hiçbir şekilde oynanır mı alınmalıdır belki büyük paralar kaldırabilir ama bazı zamanlarda büyük paralar alabilir ve paralarımızı kaybedebiliriz lütfen bayisi oynamayalım

0

belki iyi paralar kaldırıyor olabilirsiniz ama bunun yanında oynayıpta para kaptıranlarda mevcut. isterner oynansın para kazanılsın ister oynansın para kaybedilsin. haram paradan kime ne fayda gelir ki ..

0

benım eşim oynar mesela tutturduguda oluyor maçtan anlasam bende oynarım yani )))

0

hiçbir şekilde faydası olduğunu düşünmüyorum.sadece oynayanların beynini yıkamaktan başka bir amacı yok.gereksiz ve boş bir eylem olduğunu düşünüyorum.ve ayrıca haksız kazanç olduğunu da unutmamak gerekli.

0

faydası yok zararı var günah dinimizde uygun değil oynamak