0

ben 18 yıl köy hayatı yaşadım tabii ki köy hayatı yaşamak güzeldir ama köy hayatının birçok zorlukları vardır en azından bizim köyde öyleydi bütün dışarıdaki işleri ve hayvanlara bakmak gerçekten çok zordu ama şimdi şehirde yaşıyorum rahat bir hayat yaşıyorum bir şehir' de yaşamak da sağlıklı bir hayat değil köydeyken daha sağlıklıydık daha enerjik onun için ben şimdi elimde olsa yine köy hayatını seçerdim köy hayatı daha güzel her şey organik havası bile organik şehir havası çöp kokuları gaz kokuları kömür kokusu soba kokusu her şey birbirine giriyor sağlıklı bir hayat yok

0

şehir hayatından bunaldığım için köy hayatı daha güzeldir her şey organik sesiz sakindir köy hayatı

0

köye hayatı güzeldir tabi.bir kere her şey doğaldır.şimdi hayal edin.müstakil bir eviniz var.bahçesi var.bahçenizde fasulyeden tut erik ağacına kadar her türlü meyve sebzeniz var.tavuklarınız var olmasa bile komşunuzda var.al sana organik yumurta.temiz hava var.ben şu ana kadar temiz havası olmayan köy görmedim.içme suyuna para vermiyorsun bir kere, organik yiyecek diye pazarlarda kazıklanmıyorsun.kendi bahçenden tarlandan alıp yiyorsun.nasıl yetiştiklerini en biliyorsun.temiz havası olduğu için sabah erkenden uyanabiliyorsun.zaten vücut uykuya doyuyor.bazı olanaksızlıkları var tabiki de alışveriş yapacağın mağazan yok ama sonuçta bir ile bağlısın.şehirde olsan her gün mağazaya gidecek değilsin ya köyden şehire haftada bir kere gidebilirsin.artık köylerde internet,telefon ağı mevcut.iletişim problemi olan köylerin sayısı azaldı diyebiliriz.sineman yok o kadarına da katlanacaksın.şehir hayatı artık insanları yormaya başladı.insanlar iş yüzünden şehirlere mahkum oldu.

0

koy hayati daha guzeldir cevrendeki herkezi taniyosun sonucsa

0

köy hayatını tercih ederim bol oksijen insan yaşadığını hissediyor

0

ailemin de köyde yaşamasından dolayı bi yanım hep köy köy hayatı gerçekten inanılmaz o temiz havadan zaten o kadar güzel uyuyoki insan dinlenmiş kalkıyor şehir hayatında maalesef bu yok fabrikalar kalabalık sıra sıra binalar köy hayatı iste hayvan bakabilirsin sütünü taze alabilirsin tavuk bakıp yumurtanı günlük alabilirsin
istediğin zaman dışarı çıkıp kendi bahçende oturabilirsin bahçene sebzeni meyveni ekebilirsin zamanında taze organik bir şekilde yiyebilirsin işte bu yüzden bence köy hayatı

0

şehir hayatida güzel koy hayatida güzel koyde yazın vakit gecireceksin köyde kalabalık olunca gerçekten güzel oluyor şehirde güzel burdada hersey daha mümkün ben ikisinde de yaşamak isterdim.

1

köy hayatını şehir hayatına tercih ederim çünkü şehirde trafik ulaşım kalabalık gürültü stres gibi faktörler ön planda fakat köy hayatında böyle bir şey yok doğayla başbasasın adeta seviyorum köy hayatını temiz sağlıklı ve huzurlu bir ortam.

0

artık şehir hayatından o kadar bıktık ki köy hayatı daha cazip geliyor gibi.

1

tabii ki köy hayatı.sakinlik, üretmek, doğa...

1

köy hayatını da zamanında yaşamış biri olarak köy hayatı diyebilirim. oradaki insanlar yaşam tarzı düşünceler çok farklı daha temiz geliyor bana,kirlenmemiş, çok fazla düşünecek zamanınız oluyor.

0

her zaman şehir hayatını tercih etmişimdir. büyük şehirlere alıştıktan sonra köy hayatına adapte olmak zaten zor olacaktır.

0

bence köy hayatı.çünkü şehir hayatı bir yerde yoruyor insanı.

1

köy hayatı daha güzel , şehrin kalabalığı , sahteliği, huzursuzluğu, yoğunluğu, trafiği, insanları, aceleciliği, çöplüğü, hava kirliliği , korna sesleri , kavga eden insanlar , sürekli bir yere yetişmeye çabalayan çalışanlar , dolu dolu otobüsler falan bayağı sinir bozucu . köy hayatında ki telaş ise ya hayvanı sağıp beslemekten ya da tarlayla ilgilenmekten ibaret daha sonraki yorgunluk ise birbirlerine yardım edip herkesin evinde ne varsa getirip ortaya koyduğu yanına da çayın eşlik ettiği sohbetler ile son bulur. havası rahatlatır , manzarası huzur verir. kimsenin üstünde agresiflik yok, trafik kuyruğu yok,araba kazaları, küfür eden insanlar, korna sesleri, dolu otobüsler yok sakinlik var. ahhh ne güzel hayat.

0

bana gor ikiside iyi değildir ikisini değişik fikrim