0

tek taraflı aşk karşılıksız sevmektir karşılıksız sevdiğin zaman insana çok acı verir insan seviyor ama karşındaki onu hiç umursamıyor hiç karşılık vermediği zaman çok zordur ama gerçek aşk çift taraflı olduğu zaman daha güzel olur her zaman gerçek aşk iyidir.

0

gercek ask guzel tek tarafli askkta genelde insanlar hep aci ceker ozlem ceker ama iki asik kisinin birbiriyle evlenmesi enguzel seydir insanlar askla yasar biri birini severken digeri baska birine asiksa kavusma olmaz ve ask olmaz

0

bence tek taraflı aşk insanı üzer yıpratır ve yorar . kalbini yorar en başta. insan bence karşılıklı sevdiği ve sevildiği zaman bundan daha çok keyif alır. çünkü sevmiş olduğu kişide ona ilgi duyuyor ve ona onun gibi yaklaşıyordur. bu yüzden aşkın tek taraflı olmasından da karşılıklı olmasını tercih ederim. karşılıklı aşk insana değer verir. vermiş olduğunuz bu değer yani sevginin karşılığı size mis misli geri döner yani karşıdan da o sevgiyi alırsınız. ve böylece daha mutlu olursunuz.

0

gerçek aşk tabikide tek taraflı aşk ben yaşadım şuan sevdiğim kız başkasıyla mutlu ve ben ise o kadar sevdiğime rağmen üzülen ben oldum ve zarar görende ben oldum gerçek aşk cok güzel zaten insan özeniyor dışarıdan başkasının mutluluğunu görünce sende istiyorsun ama şu ki doğru insan yok bu hayatta zaten gitmem diyenlerden korkun özellikle

0

birini beğenip ondan hoşlanmaya aşk adını vermiş tutturmuş gidiyorlar. içinde kendi kendine yaşanan duyguya aşk denemez. zaten bilimsel manada aşk sadece bir hormonal tepkidir. aşk diye birşey yok anlayacağınız. zamanla tanıdıkça ortak yönler düşünceler doğrultusunda karşılıklı sevgi ve muhabbet oluşur. emek ve fedakarlığa dayalı her manada doyum sağlayan sarıp sarmalayan çok güzel bir duygudur. şevkat ve merhamet barındırır. yaşama sevinci ve mutluluk sağlar. fakat bunlar karşılıklı beğeni ve hoşlanti ile temeli atılan sağlam bir ilişkinin meyveleridir. aşk ve sevginin tanımını yapacak idrak ve zekaya erişecek yaşta değilken insanların yanlış öğretileri ve özellikle sanat konusunda tema edilen abartılı aşk algısına kendini inandırıp öyle yaşamaya başlıyor ve devam ediyorlar. bence bu psikolojik bir rahatsızlık kimseyi saplantı haline getirmeye gerek yok özellikle reddedildiği zaman. hayat devam ediyor.

0

tek taraflı olan sonunda acıdan aşka bişey getirmez karşılıklı olduğunda tadından yenmez

0

bu soruya gerçek bir aşk yaşamamış herkes tek taraflı aşk diyebilir ancak gerçek bir aşk yaşamış olanlar bu sevgiyi aşkı tatmış olan herkes gerçek aşk seçecektir gerçek aşk insanın başına her zaman gelen bir şey değildir geldiği zaman ise zaten onun gerçek olduğu anlaşılır hayatta belki insanın başına bir kere gelir her aşkı gerçek saymamak gerekir

0

gercek ask tabiki daha onemli.tek tarafli ask ne ya biriniz bilip biriniz bilmiyor yanindasin ama ona soleyemiyorsun.bu sikinti aslinda gercekden.seviyorsan yaninda olcaksin.

0

aşk karşılıkı yaşanırsa güzeldir tek taraflı platonik olur

0

tek taraflı olan her zaman güzeldir,çekicidir.

0

gerçek aşk daha güzeldir tek taraflı aşk üzüntüden kederden ve yıkıklıktan ibarettir buda deprosyon ve ruhsal sorunlar doğurur o yüzden çift taraflı aşk sarıldığında karşılık almak merak edilmek merak etmek beraber olmak eğlenmek daha iyidir ve daha güzeldir.

0

bu ne kadar acı çekmek isteyeceğine bağlı. tek taraflı aşkta, kendi kafanda oluşturduğun ve tanımadığın bir zahiri varlığa aşık oluyorsun. görüntüsü ise tek taraflı aşkı yaşadığın kişinin fiziksel görünüşünde oluyor. karşılıklı aşkta ise her iki taraf da aşkı yaşadığı kişinin görüntüsünde, kendi zihninde oluşturduğu zahiri varlığa aşık oluyor. her ikisinde de o fiziki görünüş içinde o zahiri varlığın olmadığını anlayınca acı çekmeye başlıyorsun. birinde iki kişi olduğu için belki kavgalar tartışmalar da olabiliyor diğerinde tek başına acı çekiyosun ama kendini yalnız hissediyorsun.

0

bu aşk işleri aslında sana değilde karşı tarafa bağlı biraz da sanki seni o yönlendiriyor, sende onu yönelebiliyor gibisin genel anlamda . şimdi şöyle diyebiliriz karşında ki kişinin senin ulaşabileceğin yada senin elde edebileceğin senin savaşabileceğin bir yer de yada bir yakınlıkta ise gerçek aşk olur hemde çok güzel olur dört dörtlük yaşanır. ama eğer karşında ki senin ulaşılmazın ise elinden geleni yapsanda olmayacak birşey ise buna uzaktan kendin bildiğin kendi için de büyüttüğün sevdiğin tek taraflı aşkı tercih ederim yanan can benim olur seveni bilen ben olurum.

1

tek taraflı bence . ne güzel demişler kavusamayinca aşk olur diye . kavuşunca aşk kalmıyor zaten aşkın uzun süreli olduğuna inanan biri de değilim sevgi ve alışkanlık oluyor kavuşunca diğer türlü hep bir heyecan oluyor insanın içinde hep bir umut bir bekleyiş o yüzden ayrı bir tadı oluyor .