0

real madrid,barcelona,psg,atletico madrid,arsenal,chelsea,manchester united,manchester city,inter,milan,liverpool,fenerbahçe,galatasaray,beşiktaş,juventus vs

0

bir kız olarak yorum yapicam bu soruya ama bu öyle genel bir soru ki :) çok ayrıntıya girmeden sadece büyük takımları yazicam . bunların en başında barcelona , real madrid , bayern münih, atletico madrid , valencia ,chelsea , manchester united ...vb gelmektedir . bunlar sadece şuanda aklıma gelenlerden bir kaçı. ve en önemlisi fenerbahçe:)

0

dünyaca ünlü futbol takımları,
barcelona
real madrid
inter
tottetham
benfica
porto
napoli
galatasaray
arsenal
manchester city
malaga
chealsea
donetsk
psg
milan
real madrid
b.dortmund
juventus
manchester united
bayern munich

1

dünyaca ünlü olan futbol takımlarının başında barcelona real madrit, bayern münih, atletico madrit, fenerbahçe, galatasaray, beşiktaş, karsruhe, ajax, feyenord, paris sen jermen, kızılyıldız, monoca, sututgart, dinamo kiev, porto, club brüş, borusia dortmund, werder bremen, real zaragoza, herta berlin, celtic, roma, milan, juventus, malmö, manchaster uninted, leeds united, chealse gibi takımlar dünyanın sayılı takımlarıdır. hepsi liglerinin en iyi takımlarıdır. dünyada söz sahibi olmuş futbol kulupleridir. sayısız başarıları vardır. hepsinide müzesine götürdüğü onlarca kupa vardır. sayısız kaliteli futbolcu yetiştirmişlerdir.