0

bence fenerbahçe demek istiyorum bnce harıkalar oyle deilmş ama

0

göztepe, altay, karşıyaka, buca, altınordu dur.

0

ulkemizde izmir hanimlari baslica.
altay
goztepe
karsiyaka
buca
izmir tire
bunlari biliyorum ben

0

karşıyaka goztpe bucaspor altay başlıca takimlaridir. bnm bildiğim

0

altay,karşıyaka,bucaspor ve göstepe izmir ilinin en fazla bilinen takımlarıdır.bu takımlar ayrıca türkiye liglerinde mücadele eden başlıca izmir takımlarıdır.

0

izmir in futbol klüpleri göztepe altay karşıyaka bucaspor dur

0

gözgöz
karşıyaka (35.5)
altay
altınordu
menemen belediye spor
ama favorim bir beşiktaşlı olarak göztepedir , çünkü geçen hafta bizi fena benzettiler

0

süper ligten:göztepe
1.ligte:altınordu, altay

0

türkiye liglerinde izmir futbol kulupleri göztepe karşıyaka altay

0

izmir'in futbol kulüpleri süper ligde fazla tutamıyorlar ama izmir'in köklü kulüpleri olduğunu hepimiz biliyoruz bunların başında altay karşıyaka göztepe gibi takımlar var tabii bucaspor izmirspor gibi başka takımları da var ama göze çarpan en iyi kulüpleri altay karşıyaka ve göztepe dir altay kulübü yıllar önce süper lig'den 2. lige düştü süper lig'in köklü kulüplerinden bir tanesiydi hatta trabzon galatasaray beşiktaş fenerbahçe den sonra süper ligde oynayan en çok oynayan 5. kulüp ünvanını da altay almıştı ama epeydir süper lig'e geri gelemedi göztepe e karşıyaka çekişmesi ise bir derbi tadında her zaman onların da süper lig serüveni çoktandır olmuyor göztepe şu an tek izmir'i temsil eden kulüp umarız izmir'in diğer köklü kulüpleri de süper ligi çıkma başarısını gösterdiler

0

göztepe, altayspor, karşıyaka ve bucaspor, izmir ilinin önde gelen takımlarıdır.izmir'de futbola taraftarlar aşık,hasta oluyorlar.tribünler tam takır dolu,iğne atsan yere düşmez o denli dolu tribünler her maçta.iyi günde kötü günde taraftar,her zaman takımının arkasında duruyor izmir'de.

0

göztepe tabi göz göz göztepe altınordu spor altay spor başlıca deme büyük liglerde oynayan en iyi futbol takımı bunlar başta göztepe yani ben goztepeliyim :)) göz göz göztepe :)

1

karşıyaka , göztepe zaten başlı başına bir takımdır