0

her sene tabiki en güclü takımlar arasından sırılıp bir sekılde giden takım zaten cok guclu takımlarda var şans olursa bir takımda istedıgı yerde olcaktir bence bunuda basabılecek güce sahip denerseler vede takım olarak kenetlenirseler bu sayede istedıklerini sadece barcelona deil her takim kadro kalıtesı ile yapabilir bence ama bir ihtimal diyorum ben barcada cıkcaktır finale.

0

ben barcelonanın bu sene şampiyonlar liginde final oynaya bileceğini düşünmüyorum. neden diye soracak olursanız eğer barcelona bu sene özellikle kendi liginde çok inişli çıkışlı maçlar sergiliyor ve hiç olmadık yenilgiler alabiliyor. özellikle messi'nin olmadığı maçlarda inanılmaz sıkıntılar yaşıyorlar. bunun en iyi örnekleri ise levante ile deplasman oynadıkları kupa maçı ve bugün oynanan, sevilla'nın 2-0 üstünlüğü ile sonuçlanan kral kupası maçlarında çok net gördük. barcelona grup aşamasında inter, tottenham ve psvnin bulunduğu aslında zorlu olan bir gruptan rahat bir şekilde grubu birinci yani lider tamamlayarak adını bir üst tura yazdırdı. rakibi olarak ise fransa liginin güçlü takımlarından lyonu çektiler kurada. lyonu bu sene özellikle manchester city maçında izleyen varsa görmüştür, karşısında ki takıma inanılmaz sıkıntılar çıkarabiliyorlar. barcelona'dan messiyi çıkardığınız zaman manchester city barcelonanın 1 gömlek üstünde olduğunu da düşünürsek, olası bir messi sakatlığı özellikle fransa da oynanacak olan ilk maçta barcelonaya büyük sıkıntılar çıkarabilir. lyon kadrosunda çok genç ve dinamik oyuncular bulunduruyor. bu oyuncuların genç olduğunu bakmayın hepsi oldukça tecrübeli ve bireysel yetenekleri çok üst düzeyde olan isimlerden oluşuyor. özellikle hücum hattında bulunan aouar, depay, dembele,fekir gibi standart üstü yeteneği olan isimlere traore gibi delici bir oyuncu da katıldığı zaman rakip defansa inanılmaz sıkıntılar çıkarabiliyorlar. barcelona ise bu sezon çoğu maçta savunma da büyük hatalar yapıyor. özellikle umtiti sakatlandıktan sonra pique'nin de iyice yaşlanıp yavaşlaması sonucunda ileride hızlı oyuncuları bulunan takımlar barcelonaya neredeyse her maç 1 gol atabiliyor. lyonun da forvet hattı buna çok uygun. ben fransa da oynanan maçta barcelonanın kazansa bile çok zorlanacağını düşünüyorum. barcelona bu eşleşme de elbette favori fakat hiç kolay bir eşleşme de değil bunu belirtmek istiyorum. lyonu geçmeleri halinde de eğer kura şansı yanlarında olmazsa çekecekleri zorlu bir kura da turnuvaya veda edeceklerini düşünüyorum. forvet hattında coutinhonun inanılmaz etkisiz ve pasif kalması, dembelenin inişli çıkışlı grafiği, suarezin sakatlık sorunları ve malcomun da gerekli katkıyı vermemesi onları sıkıntıya sokabilir. ligde oynanan son leganes maçında da görmüş olduk ki eğer messi oynamıyorsa rakibi açma konusunda büyük sıkıntılar yaşıyorlar. lyon manchester city maçında ingiliz ekibinin forvet hattını öylesine kilitlemişti ki manchester city lyona sadece duran toplarda üstünlük kurabilmişti ve bu şekilde gol bulmuştu fakat 2 maçta da yenilmekten kurtulamamıştı. barcelonanın takım boyunun da çok kısa olduğunu düşünürsek belkide onlar manchester city kadar şanslı olamayabilirler.

0

oynayabilir. barcelona çok güçlü bir takım.dünya çapındada baya ünlü ama belli olmaz.

0

barcelona bu sezon devre arasında kiralık olarak luis suarez'in arkasında duracak bir yedek forvet isim transfer etti, o da sassoulo' dan milan'ın eski yıldızı kevin prince boateng oldu ve bir nebze takım daha da güçlendi.bu sezon lionel messi önderliğinde şampiyonlar ligi'nde güzel bir grafik sergiliyen barcelona'nın en az yarı final oynamasını bekliyorum, şanslı kura çekerlerse bu yolda daha da çok ilerleyeceğini düşünüyorum ama kupayı neymar'ın mbappe'nin ve cavani'nin bulunduğu psg ile cristiano ronaldo'lu juventus olacaktır şampiyonlar ligi şampiyonluğu.

0

barcelona köklü bir kulüp en kötü yarı finale gider ama bu sene kupayı juventus alacaktır.her ne kadar kadro kalitesi iyi olsada barcelonanın bir türlü sonunu getiremiyor.artık devir farklı takımlarda farklı oyuncularda sıra artık juventus psg atletico madrid gibi takımlarda,benim tahminim bu sene final juventus liverpool arasında olur.mohammed salah finale bu sefer damga vuracak ama eminim...

1

barcelano futbol takımı her zaman final oyunlarının tek takımıdır bana göre. final oynamadığı zaman dilimleri çok azdır. ha, belki eski gücünde değil ama tecrübesi ile yine final maçına kadar gelir. hatta finali bile kazanır. ne olursa olsun barcelona takımı çok büyük bir kulüptür. kupa olarak müzesine götürdüğü kupa sayısını eminim bir çok futbolcu dahi bilmiyordur. çok başarılı bir kulüp olan barcelona bana göre final oynar.

0

barcelona şampiyonlar liginde oynar adı yeter ama juventus kesin oynar bana göre ronaldo ateşledi resmen

-1

barcelona bu sene iyi bir futbol oynayarak başladı.ancak sonradan kötü bir düşüşe geçti.özellik ve messi sakatlandıktan sonra takım galibiyet alamamaya başladı. ancak messi takıma geri döndüğünden beri barcelona iyi oynuyor.ancak bu oyunla ben final oynayacağını düşünmüyorum. çünkü barcelona'nın eski oyuncuları yoktur. özellikle iniesta gittiğinden beri forvete çok güzel ara paslar atan bir oyuncu bulunmamaktadır.ben barcelona'nın bu sene final değil'de yarı final oynayacağını düşünüyorum real madrid ile yarı final bile oynayamayacağı kanaatindeyim.