0

gülmeyin ama altına koş tom ile slither.io oyunlarını oynuyorum bayda eğleniyorum.

0

trivia ctack ve kelimelik oyunlarıni telefondan oynadığım oyunlar arasında yer alıyor.

0

şuan hiç oynamıyor ve yüklü değil ama önceden candy crush,bubble witch saga ,trivia crack vs. gibi oyunlar oynadım.telefonum ağırlaştıkça hep sildim uygulamarı.

0

telefonum da candy crush var bitirip bitirip başa sardigim ve pub g yüklü şuan da ama bu siteye başladığından beri onlardan da uzak kaldım burasi da bağımlılık yapıyor sanırım vakit nasıl geçiyor anlamıyorum .

1

telefon oyunlarından oynadığım zamanında bulmaca olan güzel bir oyundu. daha sonra strett figter isimli oyunu da ifade edebilir. crush oyununda tek geçerim. ayrıca yılan oyununu yani bir zamanları popüler oyunu olan bu yılan oyunun da herkese tavsiye ederim.

0

benim telefonum şu an için arızalı olduğu için güzel oyunlar indirememekteyim. ancak daha önceden oynadığım oyunlardan 2 tane söyleyecek olursam eğer,ilk olarak 101 okey oynuyordum çok zevk alarak oynadığım oyunlardan birisidir. ancak son zamanlarda pek vakit ayıramıyorum. ve şu an telefonumda'da inik olmadığı için oynayamıyorum.daha sonra oynadığım oyunlardan birisi ise dream league soccer'dır. çok güzel bir oyundur bana göre özellikle futbol seven kişiler için tavsiye edeceğim oyunlardan birisidir.