0

en uzun yazan kazanacaktır.en kapsamlı veya içerik olarak zengin yazanların kazanacağını temenni etmek isterdim ama öyle gözükmüyor durum.biri var mesela listede herşeye maydanoz olan,saçma sapan cevaplar veriyor ve listede yer alıyor.neyse benim böyle bir iddiam yok.iyi yazanlar kazansın istiyorum.

0

yarışma çok uzun ve kendi kazanacagimi dusunmuyorum kazanan arkadaşa da bol karcamalqr güzel yerlere harcamasını dilerim.

0

yarismaya girmeyi dusunmuyorum ben. belli bir kazanc elde ettikten sonra siteden ayrilacagim. bazi hedeflerim var ve o hedeflerimr ulasabilmem icin belli bir miktar paraya ihtiyac duyacagim. onu yaptiktan sonra girecefimi sanmiyorum bu siteye..

0

bilmiyorum yeni üye olduğum için kimler nasıl ilerliyor.

1

ben kazanamam bunu biliyorum zira dünde bir soru açıp belirttiğim üzere, uzun zaman devam edeceği için ben bu kadar zaman asla ayıramam.
bugün gün içinde siteye girmedim. iki saat evvel girdiğimde kendimi listede görünce şaşırdım. acaba oldum? iki ismi farkettim ben ama sanırım daha çok kişi banlandı ki ben üst sıralara geldim.
yılbaşı evvelinde oğullarım ve kızım bursa'dan ve istanbul'dan geleceğinden ben onlar burada iken onlarla ilgilenmeyip oturup soru cevaplayamayacağıma göre şansım olmayacaktır. benim amacım paramı 25 lira, 25 lira yapıp çekmektir. bu niyetle de bu gece girmiştim. böyle girdiğim zamanlarda eğer derece içinde kalırsam alacağım da en fazla 50 lira olacaktır. özellikle banlananlardan ötürü poyrazımın üst sıralara çıkmasına çok sevindim. dilerim yerini muhafaza eder ve iyi bir kazanç elde eder. herkese iyi şanslar dilerim.

0

gerçekten en uzun yarışmalar arasında yer aldığını görüyoruz. herkesin yarışma sonrasında gerçekten zor olacağını ve vücut dirençleri bitmiş durumda olacaktır. özellikle çoğu kişi bu yarışmayı kazanabilmek için çok uykusuz kalacaktır. şu ana kadar aslında iste de bayağı bi banlanmış kişiler var. tabii ki adil bir yarışma olduktan sonra hiçbir şekilde kimin kazandığının önemi olmadığını düşünüyorum. çünkü herkes bir şekilde emek veriyor ve gerçekten zamanını burada geçiriyor. inşallah herkes emeğinin hakkını alır ve çok güzel ve çekişmeli bir yarışma olur.

0

sonuçlar değişiyor sürekli. o kaliteli ,kendine özgü yorumu olan ve çok cevap yazan yazarlarımıza göre değişir.daha 16 gün var yarışmanın bitmesine. o zamana kadar lider tablosu değişebilir. mesela ben uzun uğraşlar sonucu listenin en son sırasında yer aldim:)tabi bu biraz benim bugün yavasligimdan kaynaklandi.tv seyredicem diye yeterli zaman ayiramadim. sonra baktım listede ismim yok.hemen son gaz hızlandım ve listenin sonuna eklemdim.:)

0

kendimden emin konuşmayı hiç sevmem ancak işlerden dolayı bu yarışmayı pek vakit ayıramıyorum. ancak geceleri girebiliyorum. şu an herkes uyuyor ama ben soru cevaplıyorum.çünkü ben yokken bana bayağı bir fark atılmış bu farkı kapatmaya çalışıyorum.umarım farkı kapatırım ne uyumaya vaktim kalır çünkü bu parayı cidden çok ihtiyacım var bu yarışmanın kazananı bence bu sitenin en aktif yazarları olacaktır diye düşünüyorum. özellikle benim kazanımasını stediğim üyelerden birkaçını sayacak olursam eğer, okuyankurd ve poyrazım isimli kullanıcıları kazanmasını çok isterim. çünkü ikisi de bu sitede bayağıdır aktif bir yazarlar ben de aktif olmaya çalışıyorum. ancak işlerden dolayı anca dediğim gibi gece girebiliyorum.bu hafta gece vardiyasında sık sık gireceğim ancak şu gündüz vardiyası pazar günü bittiği için pazar gününe kadar sık sık gelemeyeceğim gibi gözüküyor.umarım yarışma sonunda ben de listede olan yazarlardan birisi olurum. şu an için bayağı bir çaba sarf ediyorum. umarım 31 aralık günü verdiğin emeğin karşılığını almış olurum.

0

en hızlı, en düzgün ve en güzel yazan kişiler kazanacaktır. gayret çaba göstermek ve istekli olmak yeterlidir.