0
0

demba ba tamam gerçekten kaliteli bir oyuncu olduğunu görüyoruz. özellikle beşiktaş kulübünde oynadığı zamanlar da gerçekten büyük izler bıraktığını görüyoruz. kaliteli bir oyuncu ve gerçekten şu anda çin ligi'nde top oynamaktadır. oradaki taraftarlar tarafından sevildiğini görüyoruz. bu yüzden de çin ligi'nde oldukça büyük bir performans ve gollerine devam ettiğini görüyoruz. ilerleyen zamanda tekrardan türkiye ligi'ne gelecek diye görüyoruz.

0

fransa doğumlu zenci bir abimizdir. 14 yaşında futbol eğitimine başlamış. ingiltere takımlarında oynamak istemiştir fakat bu gerçekleşmemiştir. fransa ligi'nde oynamaya başlamıştır. fransa'da profesyonel futbol hayatına başlamıştır. 2006 yılında belçika ile anlaşma imzalanmıştır. almanya ingiltere ibi ülkelerin takımlarında oynamıştır. chelsea ile 3 yıllık sözleşme yaparak, 2013 yılında çalışmıştır. 2014 tarihinde para ile beşiktaş'a transfer olmuştur. beşiktaş'ta 9 numaralı formayı giymiştir. beşiktaş'ın avrupa kupalarındaki rolü çok büyüktür. demba ba'nın avrupa kupalarında en çok gol atan futbolcu gibi ünvanları vardır. demba ba evli bir futbolcumuzdur. beşiktaş'tan sonra çin'e transfer olmuş ve orda bacağı kırılmış fakat ameliyatı başarılı geçmiştir.

0

bir ara şarkısı popüler olan dem baba senagalde forma giyen bir milli futbolcudur.

0

demba ba şu an için kariyerin için lig ekiplerinden birinde futbol oynayarak devam etmektedir.demba ba senegalli müslüman bir futbolcudur.ülkemizde daha önce beşiktaş takımında forma giyerek çok güzel bir sezon geçirdi. ardından beşiktaş dembaba'yi transfer etti. ancak çok kötü bir şey yaptı diye düşünüyorum. bana göre demba ba gibisi bir daha beşiktaş takımına gelmez diye düşünüyorum. demba ba daha sonra ülkemizde göztepe forması giydi, burada da başarılı bir dönem geçirdi. şu an için kariyerini için lig ekiplerinden birinde devam etmektedir.