0
0

ek hesap maaş aldığımız bankanın maş bittiğinde bize verdiği bir paradır,belli limiti vardır.maaş yattığında harcanan miktar otomatik olarak faiziyle birlikte maaşdan kesilir

0

benim bildiğim ek hesap, banka kartının gerçek sahibinin izniyle, ek olarak yine aynı kişinin adına fakat başkasının da kullanabileceği şekilde çıkarılmasıdır. bu bir kredi kartı olabilir ya da banka hesap kartı olabilir. ikisinde de aynı mantıkla iki hesap açılır. hesap sahibi, asıl kişidir. ek hesap başka birine verilecek daha düşük limitli karttır.

0

ek hesapla ılgili bildiğim tek şey kardeşimin ordan faturalı hat faturasını yatiripta bankanın masimdan kesmemis olması. onu ödeyene kadar anam ağladı tabiri caizse. 2 kez temizlik işine gittim. çorap falan sattım o şekilde ödedim.

0

ek hesap bir bankada hesabı bulunan kişilerin aynı babanın başka şube veya aynı şubede hesabının olmasıdır.

0

ek hesap aldığımız bankanın bizlere sunduğu ekstra bir hesaptır.içinde kendi limitinizi belirleyebileceğiniz bir miktar bulunur, yani aldığınız maaşa göre banka içini bir miktar koyar ve sizi aybaşı gelmeden bu parayı harcayabilirsiniz.daha sonra mı para aldığınız maaştan kesilir. benim ek hesap hakkında verebileceği bilgiler bu yöndedir.