1

aşk bence insanın bir karşı cinse duyduğu derin duygular olabileceği gibi.
insanlar bazı şeylere de aşk gibi güçlü duygular besleyebilirler.
ille bir insanı sevmek değildir aşk, doğayı, hayvanları ve yaşamın içinde ilgimizi çeken herşeye aşık olabiliriz.
sevgi ise kalıcı olandır. yıllar içinde aşkın verdiği heyecan, kişinin karşısındakini tanıması ile yerini daha sağlam duygulara bırakır.

0

aşk bence ilk gördüğün anda kalbimin hızlı çarpmasıdir . ama ben aşka inanmam o gelip geçer anlıktir. bı yerden sonra gelip geçer . sevgi ayrı bir konu karşındakine bakmaya doyamıyorsan kirmaktan üzmekten korkuyorsan görmeyince ozluyorsan seviyorsundur .

0

yani aşkla, sevgin arasında dağlar kadar fark var. aşk dediğimiz şey sadece 1 kişide yaşayabilirsiniz ikincisi aşk olmaz yani bazı insanlar aşkta sevginin ne anlama geldiğini gerçekten bilmiyor. aşkı sevgiyi bir tutuyorlar. bir şey değil sevgiyi herkese verebilirsin annene ,babana ,kardeşlerine, akrabana, dostuna, bir çiçeği her şey sevgi verebilirsin ama aşk veremezsin aşk çok farklı bir şeydir aşk oldum insan aşkı için ölür yani genellikle ben bunu söylerim bunu bilirim. onun için bana göre aşk sevgiden daha üstün aşk anlatılmaz yani sadece yaşanılır.. ama eğer seven insan da aşık olduğunu sanıyor ama artık öyle bir şey değil insan aşkı için öle bilir yani yani artık sevgide aşkta diye bir şey yok inanmıyorum bence leyla ile mecnun, kerem ile aslı ,ferhat ile şirin zamanda kalmış bir şey aşk şu an sadece sevgi var. sevgi de dediğim gibi herkese verebileceğin bir duygu.

0

aşk anlatılmaz bir duygudur sevgiden yücedir hak edeni seversin ama aşk hak etmeye ne de aşık oşursun