1

yine bir tl yarışması olsun isteyenler var mı?

şahsen ben istiyorum para lazım çünkü herkese lazım olduğu gibi :))

4 cevap
0

yani tabii ki de bin tl'lik yarışma gene olsun isterim ama tabii şimdi şöyle bir şey var. bu yılbaşına özeldi yaparlarsa 500 tl'lik yarışma yapar ama ben şahsen ödül yarışması istemiyorum. mesela gene 10 kişi olsun o listede ama kazancının iki katını veya üç katına alsın taraftarıyım çünkü öyle daha iyi oluyor. en azından daha hızlı bir şekilde ilerlemiş oluyor. ben bu kadar cevap veriyorum aldığım para mesela örnek veriyorum 50 tl, 100 tl bence bu normal bir şey değil bir de bu yarışma 31 aralığa kadar sürecek keşke benim dediğim gibi yarışma yapsalardı on numara olurdu yalnız su yarışma keşke 25 aralığa kadar olsaydı en azından biz de yılbaşında paramızı çekmiş olurduk. yapacak bir şey yok artık sorumani demek ki bize parayı yılbaşından sonra verecek yani burada devamlı yarışma olmasını isterim yani neden olmasın ki bence yaparlar.

1

bende "1 tl yarışması" olarak algıladım. böyle bir yarışma yapıldı mı diye düşündüm cevapları görene kadar. yeni yila girerken bu ödüllü yarışma çok güzel oldu. artık bende listeye girmek ve küçük de olsa bir ödül almak istiyorum. keşke ilk yirmiye dağıtılsa ödüller herkes sebeplense bir parça emeğinin karşılığını alsa. ama o heyecan ve hırs bile kazançlarımıza yansıyor açıkcası ve yüz güldürüyor sonuçlar her türlü.
hem kış ayları, hem yıl sonu masraflar arttı. ilaç gibi geliyor kazançlar bir de bende ödülden payımı düşeni alırsam yeni yıla sevinçle girerim.

0

aynen ya.. bir yarışma ya da yine 2 katı kazanç olsa çok güzel olur. bu aralar masraflarım baya arttı çünkü. para lazım olacak diye buradaki kazancımı da azıcık biriktireyim de öyle çekeyim diye bakıyorum. ilaç gibi gelecek

1

evet ya özellikle şu ara sıkışik durumundayim ne kadar güzel olurdu hiç değilse çekilecek tutarak gelirdim valla hafta sonuna kadar yapsalar çok sevaba girerler gerçekten:)