0

kesinlikle ataşehir genelde zengin ve elit kesim olduğu için başınıza pek bir şey gelmez ama kayışdağına dikkat

0

beykoz,adalar ,anafolu yakası ,kartal da yaşanabilcek yerlerdir.

0

bende bekarken istanbul'da yaşadığım için anadolu yakası kartal,soğanlık,yakacık diyorum.daha sakindir avrupa yakasına göre.

0

istanbul'da en güzel yasanilacak yerler emirgan üst tarafları sakinlik ve anadolu yakası beykoz köyleri tarafında yaşanabilir

0

valla ben istanbul'da 3 sene yaşadım çok kalabalık olduğu için sanırım hiç çekilecek yer değil . yaşayanlara lafım yok ben sakin küçük yerlere alışık olduğum için bana çok kalabalık ve yorucu geldi. ama beylikdüzünde yaşadım gayet güzeldi . esenyurt tarafına fazla inilmedigi sürece sıkıntı yok yani orası bambaşka bir dünya oluyor birden cunku tabii benim düşüncem.

0

istanbul ah o güzelim tarih kokan istanbul’um. her yeri tarih kokan istanbul’um. her yeri yaşanılabilir istanbul’um. evet, istanbul’u çok seviyorum. eski adı islambol olan istanbul şimdilerde ise mega bşr kent. 15 milyondan fazla insan vardır. ama rahat ve sessiz bşr istanbul ilçesi yeri istiyorum derseniz adalar’ı size tavsiye edebilirim. sessiz ve yeşilliklerin içinde mükemmel bir semt. ayrıca istanbul’a gitmeyen görmeyen kiliket mutlaka istanbul’u görün koklatın taa nefesinize çekin istanbul’u. ölmeden önce görmeniz yerlerden birisidir istanbul. ben çok seviyorum istanbul’u.

0

ben izmirli yim izmir in her ilcesinde rahat ve huzur icinde yaşayabilirsiniz ama istanbulun ilçelerinde bu kargaşa ve kalabalık yaşanmaz yani istanbul da nerseinde olursanız olun sahsen ben yasayamam.

0

düzgün yaşanabilecek yermi kaldı eroinci desen var tirencide var düzensiz kentleşme varoğlu var