0

kadinlarin hepsinde bir nebzede olsa kiskanclik vardir. daha sonra hem cinslerini cekemezler hemen hemen herkeste boyle bir ozellik vardir.

0

yani arkadaşımında dediği gibi gerçekten diğer kadın güzel değildir. yani hani bazı insanlar diyor ya çirkin insan yoktur diye vallahi ben hayatım boyunca çok çirkin insan gördüm, bence herkes güzel değildir. ve herkes lezzetli bir yemek yapamaz ondan sonra kadınlar mesala çok nazlıdır, yani bu hepimiz için geçerli kadın dediğin narindir, çiçektir yani ama genellikle mesela bazı erkeklerin yaptığı işleri kadınlarda yapabiliyor. bu özelliğe de sahipler ve trip atma da bence bir numaralar gerçekten de çok tripliler tabii benim eşimin dediğine göre ben çok trip atıyormuşum. yani bu tüm kadınlar da varmış herhalde yani bu şekil özellik dediğin bu yani.

1

bence kadınların hepsinde olan ortak özellik kesinlikle trip atmaktır. yani ben de bir kadın olarak etrafıma bakıyorum da 7 den 77 ye bütün kadınlar bir sebebini bulup çok güzel bir şekilde trip atabiliyorlar. bu kesinlikle bizim doğamız da olan bir şey. yani ne yaparsak yapalım trip atma huyumuzdan kesinlikle kimse bizi vazgeçiremez. o yüzden ben diyorum ki, küçük'ten büyüye bütün kadınlarda olan ortak özellik trip atmak bir de trip atarken birazcık dır dır yapmaktır herhalde.

0

cinsel organ.
her kadında var. kişisel özellikler herkeste farklı olabiliyor doğal olarak. he kadın işveli değildir mesela. her kadın uysal değildir.
her kadın yemek pisiremez.
her kadın güzel değildir maalesef.