0

eger evde cok aciktiysam bir tost yapabilirim kendime sucuklu kasarli falan ama ama pek acikmadiysam kendimi havuc, elma gibi besinlerle gecindirebilirim.

0

tek başıma yiyeceksem aperatif birseyler atistiririm

0

genelde basit şeylerle atıştırm yada kendimi özel aperatif bisiler yaparim

0

açken ben ben olmam ne bulursam yerim o yüzden çok acıktırmam kendimi

0

çok acıktığım zaman gene olarak yemek yememeyi düşünüyorum gelsem bile ayaküstü atıştırmalıklar falan bana yetiyor böyle kendime kalkıp sofra falan hatırlıyamam hiç yaptığım bir şey değil belki bir arkadaşım yanımda olursa onun için sofra kurarım ona eşlik ederim. yalnız yaşıyorsan ve çok acıktıysan kalkıp kendim için özenerek sofra hazırlamam bunu daha önce hiç yapmadım yapmayıda düşünmüyorum diyebilirim çünkü benim için yemek yemek zevk değil o an karnımın doyması benim için yeter üstünde yemem ya daha sonra da yemem herhangi bir şey değiştirmez ayaküstü atıştırmayı tercih ediyorum.

0

gun ortalarinda gecis tire biliyorum ama sabah ve aksam ogunlerinde sofrayi donatmayida seviyorum heleki aksam ogununde mutlaka 2cesit yemek olmali

0

fitness sporu ile ilgilendiğim için beslenmeme dikkat etmem gerekiyor çok acıktığım zamanlarda kendime özel sofra hazırlarım atıştırmalık şeylerle doymuyorum da zaten

1

çok acıktığım zaman ben atıştırmalıklar karnımı doyurayımuyorum. çok acıktığım zaman yemek yapmasını çok zamanımı aldığı için yemek yapamıyorum sadece bir çay kaynatıp önüne kahvaltı falan verip bir de sebze domates salatalık dilimleyip kahvaltılık ve çayla beraber yerim. öyle karnımı doyuruyorum yani ben hiç atıştırmalıklarla getiştiremiyorum.

0

kendime hiç yemek hazırlamadım bugüne kadar eğer yanımda biri varsa onunla beraber yiyeceksek o yüzden hazırlarım ama kendim yiyeceksem ekmek arası yeterli benim için . bir de ekmeğin arasına ne koyduğumuzun hiçbir önemi yok domates biber peynir zeytin salam bunların hepsini birer birer de koyarım hepsini birlikte de koyarım benim için önemli olan açlığı gidermek ağız tadının bir önemi yok

0

aciktiysam keyfim yerindeyse kendime ozel biseyler hazırlar yerim ama keyfim yoksa biseyler atısdırır bırakırım.

0

gönül isterdi ki sofra kur akşama kadar ye ama üşengeçliğim ve maddi durumum bunun için çok zor. ben aç olduğum zamanlarda genellikle telefonla oynayarak unutmaya çalışıyorum çünkü yemek yemek o an bana en yorucu iş gibi geliyor.

0

ewet karnim aciktigi zaman icimden halil ibrahim sofrasi kkurmak geciyor amma velakin cok eriniyorum ve bir biskuvi bile yeter amman canim neki yani diyorum e bide maddiyat meselesi dolabi acinca bi biskuvi iyi bir fikir diyorum

0

çok acıksam bile hafif şeylerle doyarım bi sofra hazırlamam bide üşengecım o yüzden hazırlamam bi yumurta kırmam yada ekmek bide peynir yemem bazen yogurtla bile doyarım öyle ağır bı sofraya gerek yok

0

eğer çok aciktiysam hemen bir şeyler yaparım hızlıca kendime daha sonra da açlığımı yatıştırır kendime güzel bir yemek hazırlayana kadar onunla kalırım .daha sonra da güzel bir yemek hazırlar iyice karnını doyururum.

0

oo asla geçmem yaa .. açsam kesinlikle bir şeyler hazırlarım yani sofrayı donatırım hemen de yemem gerekir.aç ayı çok sinirli oluyor ..

0

yorgunsam hemen bir şeyler ağzıma atarım sonra güzel bir sofra kurarım. özellikle hamilelikte çok acıkıyordum dışarı gidip gelene kadar açlık tavan yapıyordu gelir gelmez bir şeyler mutlaka atıştırıyordum. sonrasında sofra kurardım.

0

eğer çok aciktiysam bişeyler hazirlarim basit bişeyler kendime özel bişey yapmam eğer yanımda benimle birlikte birileri varsa mecbur hazirlarim ayıp olmasın diye

0

çok aciktigim zaman ekmek arası birşeyler koyarak açlığımi bastirabilirim ben kendi adıma

0

eger yorgunsam birseyler atistirip gecerim ama cok aciktiysam ve yorgun falan degilsem iştahla kendime ozel bir sofra kurarim ve iştah acici seyler yerim. yedikce yiyesim gelir yani. ozellikle makarna yaparim tursuyla kolayla oh mis..:)

0

çok acıktım zaman asla abur cubur yemem. daha çok kendimi özel bir şeyler hazırlıyorum. çünkü genellikle özel bir şeyler hazırlamazsan gerçekten de hiçbir şekilde yemeğin tadını alamıyorum.o yüzden özellikle de çıktığın zaman daha çok yani bu her zaman geçerli o yüzden genellikle sürekli kendimi özel bir şeyler hazırlarım hiçbir şekilde abur cubur yemem öyle bir şeyler de gidip gelmem açıkçası.