0

ataturk doneminde yasamak isterdim. en azindan tanisma firsati bulabilmeyi cok isterdim. suan icin mevcut hukumet diyorum.

0

en iyi hatirladiginiz dönem bu dönem ve bence en zorlu dönem başka biri olsa altından kalkması zor olurdu.simdilik recep tayyip erdoğan iyidir iyi.

1

benim hatırladığım kadarıyla cumhurbaşkanları arasında en iyi döneminizi ahmet necdet sezer döneminde geçirdiğimizi düşünüyorum. anam en azından kimsenin hakkını da yemiyordu parada yemiyordu. onun döneminde hazineye kendi bütçesinden paralar aktarılmıştır. buna rağmen ve yaptığı şeylere rağmen onun da değeri bilinmemiştir çünkü maalesef ki bizim ülkemiz insanlarına kendilerini yiyen ,sömüren insanlar yarıyor.hadi anlıyorum ikili ilişkilerde bu duruma alışmış da ancak siyasete neden sokuyorlar, buna bir türlü anlam veremedim bu kadar sömürülmek istiyorlarsa gitsinler başka yerde sömürtsünler kendilerini. gerçekten ülkemizin büyük bir kesimi kafalarını kullanamadığı için ve kanlarının emirliğinin farkına ne yazık ki hala varamadıkları için ülkemize çok iyi devlet adamları gelemiyor maalesef.

-1

onceki cumhurbaskanlarinin donemini pek hatirlamadigim icin(yasimdan dolayi) ben recep tayyip erdogan diyorum.
muhalifim ama yigidi oldur hakkini yeme demisler.:)

0

önceden cumhurbaşkanlarının bu kadar yetkisi yoktu yani ülkemizin en iyi dönemlerinde cumhurbaşkanlarımızın çok da bir etkisi olmamıştır gerçek etki hükümetlerdeydi