0

benle aynı özelliklerde bena uyan yönleri varsa arkadaşlık yaparım. onlar en çok beni tanıyor.

0

ortak yönlerim olan kişilerle arkadaş olmayı tercih ederim. çünkü o kişilerle daha kolay ve daha iyi anlaşırım. birlikte bir şeyler yapma ihtimalimiz artar.

0

ortak yönlerimiz olan insanlarla arkadaş olurum. onla vakit geçirmek hoşuma gider.

0

genellikle bir kişi ile arkadaş olabilmek için o kişi de sevdiğiniz özelliklerin bulunması gereklidir.yani buradan şu anlamı çıkarabiliriz;sizin sevdiğiniz özellikler size uygun hareket ve davranışlardır.bu nedenle o kişi de kendiniz ile uyumlu ortak davranışları incelersiniz.eğer size uygun ise arkadaş olmanız mümkündür.

0

yani ortak yönümüz varsa bir arkadaşımla arkadaş olurum.. yani ama genellikle ortak yönü de olan insanlar bana hiç denk gelmiyor ama çoğunlukla arkadaş olduğum insanlar bana ayak uyduruyor, ben onlara ayak uyduramıyorum.. çünkü ben gerçekten sevilen bir insanım çok şükür beni seviyorlar da ben de arkadaşlarımı çok seviyorum bazı insanların arkadaşları gerçekten çok menfaatçi ama benim arkadaşlarım hiçbir zaman menfaatçi olmadı iyi günümde de kötü günümde de yanımda oldu. onun için ortak yönümüz olan arkadaşım olsa arkadaş olurum, yani benim için sorun olmaz.

0

ortak yönlerim olan insanlar çok az aslında ama tabi ki de arkadaş olurum

0

evet ortak yönlerimin olduğu insanlarla arkadaş olurum. çünkü insanın arkadaşıyla ortak yönlerinin olması onların iyi anlaşmaları ve aynı zamanda daha fazla birbirleriyle zaman geçirip keyif almaları anlamına gelir. işte bu nedenden ötürü arkadaş seçimimi yaparken ortak yönlerim olup olmadığına mutlaka dikkat eder ona göre arkadaşlıklar kurarım.