0

arkadaşlık iyi gününde kotu gununde aglarken gulerken heyecanlanırken zor gunlerde yaninda olmak demektir.arkadas bulmak zordur.kimi yalanci sahte arkadaslar var.kimide gercek samimi dost arkadaslar vardir.arkadas yeri gelir abi yeri gelir anne yeri gelir abla demektir.dogru insanla arkadaşlık yapiyosaniz eger.ber insanin uzaktada olsa bi arkadasi var.mesela benim 15 senelik arkadasim var.o şuan cok uzaklarda.ama yuzyuze konusmasak bile telefonma her gun her saat iletişimdeyiz.önemli olan bu arkadaşlığı sürdürebilmek.arkadaslik demek sırtından vuran değil kalbinde yer alan kişidir.

0

arkadaşlık bazen sıradan bir tanışma ile bazen iş ortamında, bazen de okulda veya başka alanlarda iki kişinin birbirini tanımasıyla başlayıp kimi zaman çok ileriye gidip dostluğa dönüşen kimi zaman da arkadaşlık olarak kalabilen bir ilişkidir. bana göre arkadaş birbiri ile ilişkisini devam ettiren iyi ve kötü günde bir araya gelebilecek kadar samimiyet kurulabilecek bir ilişkidir. birbirine değer vermektir arkadaşlık. bazen çok yakın arkadaşım deriz o arkadaş ise diğerlerinden daha fazla bir şeylerin paylaşıldığı dost yolunda ilerleyen kişidir.

0

arkadaslik nedir?
seninle iyi gununde kotu gununde birlikte olabilecek bir kisidir.
arkadas kazanmak ise;
bir cok seyi hosgoru ile karsilamak,alttan almak ile arkadas kazanabilirsiniz.veya sicak kanli davranarak.

0

arkadaş demek seninle mutluluğunu da hüznünü de paylaşan kişi demektir.zor günlerde dertlerinle dertlenen dost kavramı farklı tabii.arkadaş edinmek sosyal ilişkiler kurmak için gereklidir ve arkadaş edinmek için yapılması gereken dürüst olmak ve karşınızdaki insana değer verdiğinizi hissettirebilmek temel unsurlardır.