0

simdiii... oncelikle kisiden kisiye eglence anlayisi farklidir. brnim eglence anlayisim yeni yerler gormek mesela. ben kulturel gezi yapabilrcrgim sekilde harcardim... ama kimisi bunu tatil icin kullsnir, kimisinin eğlencesi bilgisayar oyunudur bilgisayar oyunlarina filan harcarlar.

0

yani eğlence için 5 bin tl harcadım ben yani eğlenceden kastım dans kulüplerine gece kulüplerine gitmek değil tatile yatırım yapmak plajlar daha üzmek yamaç paraşütü yapardım mesela yamaç paraşütü yapmayı çok istiyorum bangi jumping yapardım ya da eğer mutlu olacaksam gider bilgisayar alırdım oyunları alırdım oynardım ya da elektrikli bisikleti alırdım ya da şimdi aklıma geldi paten alırdım ben 3 yıldan beri profesyonel paten sürüyorum ama patenim eskidi artık iki defa değiştirdim ama eskidi 1500 liraya adam akıllı bir paten alırdım kendime kamera alırdım ve o kamera ile yapmış olduğum hareketleri çekerdim ve işin sonunda da eğlenmiş olurdum mutlu olurdum saçmalık yapıp gece kulüplerine gitmezdim barlara gitmezdim yani şu an anlattığım şeyler yapardım işte sen ne yapardın.

0

hayıır eğlence için o kadar para bayılmam ya.. ama tatil için falan 3 bine kadar biriktiririm küçük bir tatil yaparım.

0

vallahi cok cok ve cok buyuk eglenceyse veririm ancak normal bir eglenceyse olsem de vermem. yani maddi durumu olan kisiler verir ancak ben vermem benim o kadarda maddi durumum yok yani ortanin bir tik ustundeyim ancak buna ragmen asla gidip herhangi bir eglence icin 5.000 lira gibi buyuk rakamlar vermem eglencem icin. acarim evimde filmimi bilgisayarimdan sonra alirim abur cuburumu sonra film izlerken de abur cubur yerim al sana eglence... ne gidip 5.000 lira verecegim allah askina :d. zengin olsam bile belki verirdim.

0

kişiden kişiye değişir. ben vermezdim. kimisi maddi durumu olur verir. kimisi olmaz veremez. kimisi olsada vermez yatırım yapar geleceği düşünür kimisi olmadığı halde eline ilk geçen para yı yer. bu devirde yatırım dart eğlenceyi bir kenara bırakın şimdi

0

maddi durumun iyiyse zenginsem veririm ama şu anda veremem zaten o kadar maaş almıyorum .

0

böyle bir param olmadığı için veremem. olsada vermem herhalde. bizler ayda 2000 lira alan emekli kişileriz.böyle bir hayatımız olamaz.

0

yani zenginsem paran varsa veririm. yani eğlenmeyi severim ama durumum yoksa o parayı ben nereden bulayım da vereyim. yani mesela ben aksiyonu çok severim o eğlencenin içinde aksiyon varsa benim de o kadar param varsa hiç düşünmeden veririm.

0

eğlencenin türüne göre değişir sırf öylesine eğlencem diye gidip o kadar para veremem. ama tatil veya haftalık geziler için kullanırım. çünkü gezip görmeyi severim.

0

hayır vermem çünkü eğlence değişebilir kişiye göre eğer bar veya disco ise vermem ama yemeğe veya tatile veririm

0

eğlenceden kasıt eğer tatil yapmaksa evet veririm. ama bir geve kulübüne gidip sabaha kadar dans etmek için bu parayı vermem.