0

halk arasında söyleniyor ama doğruluk payı azda olsa var

0

tabii ki de izmir kızları güzel yani bence lafta falan da değil yani şöyle bir şey var. izmir kızları bakımlı ve güler yüzlü oldukları için erkekler onun için izmir kızları güzel demişler. yani bazı insanlar izmir'e bu yüzden kıskanıyorlar. izmir kızları güzel seçildigi için tamam her yerde güzel vardır. sadece izmir'de yok ama izmir kızları kadar güler yüzlü ve samimi insan da yoktur. yani izmir'e geldiklerinde görebilirler zaten havalı olan insanlarda izmirli değildir. yani şöyle söyleyeyim nasıl izmir bu kadar güzel hani diyoruz ya izmir anlatılmaz yaşanılır işte kızları da aynı şekilde anlatılmaz kızları tanımamız lazım.

0

izmir, balıkesir, kastamonu karabük kızları güzeldir. ülkenin batısında oldukları için sanırım kuzeybatı falan:) adanada 1 tane güzel kız bulamazsınız ama erkeklwri5 çok yakışıklı adananın da. yanlarında hep değişik kızlar falan oluyor.

0

güzellik göreceli bir kavram.
ancak izmir'in kızları genellikle genetik olarak boylu poslu oluyorlar.
bizim trakya kızları daha güzel dermişim :)))

0

izmir'e gitmiş ve görmüş bir kişi olarak izmir'in kızlarının öyle çokta aman aman bir güzellikleri olduğunu düşünmüyorum. ama bakımlarına oldukça özen gösteren ve kendilerine dikkat eden kızlardır.

0

genel olarak halk ağzında geçtiğini söyleyebiliriz.