0

kayseride 1 tl istanbul büyükşehir olduğu için doğru olabilir.

0

izmir'de 1.25tl istanbulda nedir fiyatı bilmiyorum ama kalabalık ailelerin çok olduğu ülkemizde ekmek fiyatı çok yüksek günde 4-5 ekmek yiyen aileler nasıl geçiniyor yazık günah.

1

evet 1,5 ekmek halk ekmek alıuyorum 75 kuruş daha iyi temiz

0

onu bunu bilmiyorum ama izmir'de 1.25 idi şuan 1 tl'ye düşürdüler. tabii konak ilçesinde bu fiyat.

0

dostum ben diyarbakırda yaşıyorum üniversite okumak için bursa ya gittim. doğu ile batı arasındaki farklılıkları gördüm. şuan konumuz ekmek olduğu için bu konu hakkında bilgi vereyim. bursada genelde her zaman somun ekmek satılır, ramazan bayramında bir tek pide yapılır ve genel olarak fiyatı 1.25 tir. ama bizim burda somun ekmek dışında açık ekmek dediğimiz bir ekmek var. yani sizin orda ramazanda satılan pide tarzında. geçen sene bizim burdaki ekmek 1.5 türk lirasi iken şuan 2.5 türk lirası. gerçekten yuh yani. ne diyelim bu işten de rant sağlayanların allah belasını versin.

0

evet doğruymuş. bununla ilgili televizyonda haberler çıkmıştı. fırıncılarda bu durumu beğenmiyorlar ama un, elektrik faturası, dükkan kirası, çalışan maaşları olunca kurtamıyor bile dediklerini duydum.

0

bilmiyorum burda 1.25 buraya da ozaman sonra gelir 1.5 olur istanbul büyük yaşaman için istanbul'da paran olması lazım .

0

1.5 tl diyen firinlar var ama cogu yerde hala 1.25 tl ekmek fiyati