1

bu durum değişiklik gösterebilen bir durumdur. her bebek aynı zamanda yürümez. kimisi 8 ile 9 ayları arasında yürürken, bazı bebeklerde 1 yaşını geçtikten sonra yürümeye başlarlar. genel olarak önce emeklemeye sonraysa bir yerlere tutunarak ayağa kalkmaya ve tutuna tutuna adımlamaya başlarlar. sonrasında da ailelerinin yardımı ve desteği ile küçük adımlar atarak yürürler. ancak bu aşamalar her bebekte aynı şekilde değildir ve aynı süreçte gerçekleşmez. ancak genel olarak söyleyecek olursak birçok bebek 1 yaşına yakın bir zamanda ya da 1 yaşını geçtikten bir kaç kadar sonra yürümeye başlar.

0

bebekten bebeğe değişiyor bu durum birazda bebeğin cesaretiyle ve bacak gelişimiyle alakali mesela kardeşim 13 aylık yürüdü kızım 12 aylık olucak cuma günü tutunmadan duruyor ama hala bir yyürüme yok ben 9 aylık yürümüşüm yani çok değişiyor buna ne dense yalan olur belli bir süresi yok geçen arkadaşım geldi oğlu 22 aylık daha yeni yürümeye başlamış yani böyle durumlarda olabilir.

1

bu durum çoçuklar da değişebilir.9 ayla 3yaşa kadar yürüyen çoçuklar var.

1

yani bebek desek daha iyi olur. mesela benim oğlum 13 aylıkken yürüdü şu an kendisi 14 aylık ama bazı bebekler 9 ay 10 ay ken yürüyor yani mesela ben sekiz aylıkken yürümüşüm belki inanmazsınız. annem kendisi her zaman anlatıyor hatta hiçbir şekilde emeklemiyormuşum direkt ayağa kalkmış 8 aylıkken yani bebekten bebeğe değişiyor. bazı insanlar 2 yaşında yürüyor bazıları geçiriyor o şekil benim oğlum mesela geç yürüdü l bana göre yani çünkü babası 11 aylıkken yürümüş ben de 8 aylıkken yürüdüm bizlere göre o gec yürüdü.