0

bebeklerde yurume 6. ayndan sonraki evrelerde baslar 6. aydada 9. aydada yuriyebilir sadece onun gelisimine baglidir

0

bebekler genellikle 9 ve 10 aylık olduklarında yürümeye başlarlar. ama tabii ki de daha geç yürüyen bebekler olabilir. bu gayet normaldir her bebeğin gelişim hızı aynı değildir. gelişimde farklılıklar 7 yaşına kadar devam etmekte ve ortalama 7 yaşında farklılıklar eşitlenmektedir. bu yüzden okula başlama yaşı 7 yaş yapılmıştır. o yüzden bebeğiniz erken de yürüyebilir geçte yürüyebilir .bu gayet normaldir gelişim hızı her çocuğun farklıdır .

0

her çocuğun yürüme zamanı değişir bazı çocuklar 6 aylıkken emekler 7 aylık olduğu zman yürür mesela bizim komşunun kızı 1 yaşında ama hala yürüyemiyor ama bizim yan komşunun çocuğu 8 aylıkken yürümeye başladı ve çok çabuk yürüdü

0

her çocuk farklıdır bu sorunun tam bir cevabı yoktur . 6 aydan sonra başlarlar ben 9 aylık yürüyüşüm kardeşim 13 aylık yürüdü kızım 11 ayını geçti yaşına girecek henüz yürümedi tamamen çocuğun cesareti ve ayak gelişimiyle alakalı bir durum bu.

0

bebeğine göre bu süre değişir. bazı çocuklar 1 yaşından sonra yürümeye başlar bazıları önce başlar. mesela benim bebeğim 10 aylık ama minik minik başladı yürümeye ama arkadaşımın kızı 1.5 yaşında hala yürümüyor. o yüzden kesin bir zaman vermek bence mümkün değil.