0

aklına gelen istediğiniz soruları sorun ama biraz kolay olsun :))))

0

yoruma dayalı ve çok cümle üretebileceğimiz soruların olması daha iyi tek kelimelik sorular bazen sıkıntı yaratıyor. gerçi ben yemek, tarih, edebiyat sorularını çok seviyorum. ama yorum açısından düşünmek gerekirse tabi ki biraz daha herkesin yorum yapabileceği sorular olması hem kazancı arttırır hem de daha çok kişinin cevap vermesini sağlamaktadır.

0

eger kazancimizi arttirmak istiyorsan su sekilde sorulara yonel derim.
bizlerin cevap vermemizin kolay oldugu,bi tercihe veya dusunceye dayali sorular olsun.

0

yani bizim uzun cevaplar vermemiz için mantıklı sorular sorabilirsin.. yani ben senin sorularını beğeniyorum zaten emin ol ki en çok da cevap veren kişi benimdir. çünkü sitede en çok senin sorunu bir de birkaç arkadaş var onların sorusunu görüyorum. en azında uzun cevaplar verip listede yer almaya çalışıyorum. tabii bu yarışmaya hak eden kazansın her zaman söylüyorum zaten gerçekten çok ihtiyacım var kazanmayı çok istiyorum yoksa hayatta bebeğim ağlarken burada yazmazdım baş ağrım da oluyor. genellikle migrenden dolayı ama gerçekten kazanmak istiyorum onun için senin sorularını cevaplıyorum kardeşim teşekkür ederim sorularının için en azından bazı saçma saçma sorular sorulmuş bazı arkadaşlar artık onların yüzünde ne yapacağımı bilemedim yani sitede şu an çok cevapsız sorular var ,onların yüzünden sen böyle devam et derim. inşallah sen de kazanırsın.

0

biraz daha yoruma dayalı sorular olabilir bence. uzun cevap yazmak adına gündemde ki haberler olursa yazar arkadaşlar daha çok cevap verir ve kazançlarını artırabilir. araştırma sorularında net bilgi olduğu için yorum az alıyor ve cevap kısa oluyor.buna paralel olarak ta kazanımızda az oluyor. o açıdan yoruma dayalı sorulara ağırlık verelim. bu fırsatı hep birlikte değerlendirelim.