0

profesyonel bilardo oyuncusudur. bilardo literatörüne geçmiş özel vuruş tekniğine sahiptir.

0

semih sayginer turkiyeyi bilordoda en ust seviyelere getirmis bir bilardocudur.

0

semih saygıner bana göre türkiye'de en iyi bilardo oynayan sporcular diyebilirim yanılmıyorsam dünya şampiyonu olmuş bir bilardocu'dur.ülkemizi en iyi şekilde temsil eden bir sporcudur. diyebilirim çok başarılıdır ve bilardo denilince ülkemizde ilk olarak onun ismi gelmektedir.

1

semih saygıner , ünlü ve şampiyon bilardo spor oyuncusu, masa bilardosunda sayısız türkiye, avrupa ve dünya sampiyonlukları vardır.

0

semih saygıner benim çok sevdiğim bilardo oynayan oyunculardan biri olduğunu söyleyebiliriz. gerçekten çok kaliteli ve güzel bir bilardo oynayışı olan bir insan yapısında olduğunu düşünüyorum. oynadığı spor dalı bilardo olduğunu görüyorum. özellikle türkiye'de pek fazla bilardo oynayan kişinin olmadığı zamanlarda semih saygıner'in bize yaşattığı pek fazla gurur olduğunu mümkün. semih saygıner özellikle avrupa kupalarında büyük rakiplerini elemiş bir ünlü bilardo oyuncusu olduğunu görmekteyiz. tabii ki aslında bunu başarabilmesi bizim için çok gurur verici olduğunu düşüyorum. aslında bilardo dalında daha da iyi yerlere gelebilecek ve daha da yüksek yerlerde görebileceğimizi tahmin ediyorum semih saygıner gibi ünlü bir bilardocuyu.